Πολιτική

ΝΔ: Ο κ. Παππάς είναι υπόλογος και βαριά εκτεθειμένος για τα πόθεν έσχες

«Να απολογηθεί, γιατί δεν ελέγχθηκαν και δεν ήρθαν στη Βουλή τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών»

Επίθεση στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, εξαπολύει η ΝΔ, σηκώνοντας το γάντι για το θέμα του πόθεν έσχες και των καναλαρχών.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως «ο κ. Παππάς, ο υπουργός που φιλοδοξούσε να γίνει τροχονόμος της διαπλοκής, δεν μπορεί να κατασκευάζει και να απευθύνει σε άλλους ανύπαρκτα ερωτήματα» επισημαίνοντας πως «προφανώς οι καναλάρχες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες και αυτό είναι δεδομένο».

Η ΝΔ τονίζει, πως ο ίδιος ο κ. Παππάς οφείλει να απολογηθεί, γιατί δεν ελέγχθηκαν και δεν ήρθαν στη Βουλή -όπως επιβαλλόταν και όπως επίμονα ζητούσε η Νέα Δημοκρατία- τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, αλλά και να εξηγήσει πως και γιατί έγιναν δεκτά, ως εγγύηση για τη συμμετοχή του εκλεκτού τους κ. Καλογρίτσα, τα βοσκοτόπια της Ιθάκης, τα οποία ανήκουν σε άλλον.

«Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι δεν μπορεί να παρακάμψει τις ευθύνες του, για το σκάνδαλο που έστησε με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του για τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν μπορεί πλέον να εξαπατήσει κανένα. Είναι υπόλογος και βαριά εκτεθειμένος» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Comments
To Top