Ιστορίες

Αδέλφια βίασαν 16χρονο ανήλικο και το χτύπησαν στο κεφάλι με πέτρα για να σιγουρευτούν πως πέθανε

Δύο αδέρφια έχουν κατηγορηθεί για το βιασμό και τη δολοφονία ενός 16χρονου αγοριού στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, αφού τον έδεσαν στο δάσος και τον κλώτσησαν πάνω από 100 φορές.

Ο Jonathon Adamson, 21 ετών, και ο Benito Marquez, 16 ετών, κατηγορήθηκαν για δολοφονία τη Δευτέρα, λίγες μόλις ημέρες αφότου η αστυνομία ανακάλυψε το σώμα του Benjamin Eastman σε έναν ρηχό τάφο.

Οι αστυνομικοί του Lewis County δήλωσαν την Τετάρτη ότι ο 16χρονος Eastman δηλώθηκε από την οικογένειά του ως αγνοούμενος.

Ο έφηβος ζούσε με τον πατέρα του στην Randle της Ουάσινγκτον, ο οποίος τον είδε για τελευταία φορά στις 23 Ιουνίου.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η οικογένεια και οι φίλοι προσπάθησαν να εντοπίσουν τον Eastman ο οποίος θα πήγαινε να συναντήσει ένα φίλο.

Την Πέμπτη, οι αστυνομικοί μίλησαν με το φίλο του Eastman, τον Marquez, ο οποίος τους είπε ότι δεν είχε δει τον έφηβο για αρκετές ημέρες.

Στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του Eastman, η αστυνομία διερεύνησε μια περιοχή στην Randle όπου βρήκε έναν ρηχό τάφο στον κήπο ενός συγγενή του Marquez.

«Αρχικά οι άντρες της αστυνομίας είχαν ενημερωθεί ότι ο τάφος ήταν ενός σκύλου που είχε πεθάνει πρόσφατα, αλλά θεώρησαν ότι οι πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει ήταν ύποπτες», ανέφερε μια αστυνομική δήλωση.

Ο Marquez και ο Adamson συνάντησαν τον Eastman στο δάσος το πρωί της 24ης Ιουνίου.

Ο Adamson φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σχεδίαζαν να επιτεθούν στον Eastman όταν τον πήραν στο δάσος.

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, οι αδελφοί κακοποιούσαν τον Eastman για 45 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Adamson δήλωσε στην αστυνομία πως εκτιμά ότι κλώτσησε τον Eastman περισσότερες από 100 φορές.

Ένας ιατροδικαστής συμφώνησε με αυτούς τους ισχυρισμούς και είπε ότι το παιδί πέθανε από τα τραύματά του, σύμφωνα με τον Fox.

Ο Adamson φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στον Eastman με ένα ξύλο ενώ ήταν ακόμα ζωντανός.

Μόλις τελείωσαν, τα αδέλφια φέρεται να χτύπησαν τον Eastman στο κεφάλι με μία πέτρα για να βεβαιωθούν ότι ήταν νεκρός.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι τον έθαψαν και έκαψαν τα ρούχα του και το φτυάρι που χρησιμοποιούσαν για να σκάψουν τον τάφο.

Ο πατέρας του Eastman, κος Benjamin Eastman, είπε στην KCBY  ότι έσκυψε από τα κάγκελα του δικαστηρίου για να δει τα δύο αδέλφια.

«Ήθελα να με κοιτάξουν, ήθελα να τους κοιτάξω στα μάτια», είπε ο πατέρας του έφηβου.

«Υπάρχουν κακοί άνθρωποι εκεί έξω. Δεν ξέρω τι τους έκανε να του επιτεθούν. Δεν θέλω να μάθω. Ο γιος μου ήταν ένα αξιαγάπητο πλάσμα», πρόσθεσε ο πατέρας του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν ποιο είναι το κίνητρο των αδελφών καθώς συνεχίζουν την έρευνά τους.

Πηγή: diaforetiko.gr

To Top