Ιστορίες

Αδερφάκια ηλικίας 2 ετών και 7 εβδομάδων βρέθηκαν μυστηριωδώς νεκρά έξω από το σπίτι τους μετά από καβγά των γονιών τους

 

Η μητέρα των δύο κοριτσιών που βρέθηκαν νεκρά έξω από το σπίτι τους στο Missouri είχε εμπλακεί σε καβγά με το σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ.

Την Τετάρτη, η Jenna Ribando, βρήκε την 2 ετών Ireland Ribando και την αδελφή της Goodknight, επτά εβδομάδων, νεκρές έξω από το σπίτι τους.

Και τώρα αποκαλύπτεται ότι η Ribando βρίσκεται στη φυλακή για ενδοοικογενειακή βία επειδή έριξε ένα τούβλο στο σύζυγό της.

Το ζευγάρι είχε έναν καβγά γύρω στις 11 μ.μ. της 3ης  Ιουλίου, μία ημέρα πριν οι κόρες τους βρεθούν νεκρές έξω από το σπίτι τους.

Ο Joseph Ribando είπε στην αστυνομία ότι όταν προσπάθησε να φύγει από το σπίτι τους, η Ribando του πέταξε ένα τούβλο το οποίο προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα να προκαλέσει στο όχημα σοβαρές ζημιές.

Ο Joseph δήλωσε ότι στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της μητέρας του και ήταν εκεί μέχρι που ήρθε σε επαφή με την αστυνομία, αφότου πέθαναν οι κόρες του.

Η αστυνομία ακόμα δεν ξέρει πώς πέθαναν τα δύο κορίτσια.

Οι αρχές δήλωσαν ότι το μεσημέρι, η Ribando βρήκε τις κόρες της σε λιπόθυμη κατάσταση και τις μετέφερε στο σπίτι ενός γείτονα για βοήθεια.

Τα κορίτσια είχαν χάσει τη ζωή τους όταν έφτασε το ασθενοφόρο.

Δεν υπήρξαν σημάδια τραυματισμού στα παιδιά, ούτε βρέθηκαν κοντά σε νερό, κάνοντας τις αρχές να αποκλείουν το ενδεχόμενο πνιγμού.

Οι αρχές δήλωσαν ο θάνατος των παιδιών δεν προκλήθηκε από όπλα.

Η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά τους μυστηριώδεις θανάτους, σύμφωνα με το KCTV5.

“Θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο και θα προσπαθήσουμε να λάβουμε αυτές τις απαντήσεις,” δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

“Δεν μπορώ παρά να φανταστώ πώς νιώθει ένας γονέας όταν χάνει δύο παιδιά, είναι τραγικό,” πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας είπε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι «συνεργάζονται με τους ανακριτές» και ότι η μητέρα του κοριτσιού δεν είναι ύποπτη αυτή τη στιγμή.

“Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι κάποιος προσπαθεί να κρύψει κάτι,” είπε.

διαφορετικό

To Top