Αθλητικά

Βερολίνο 2018: Τα φλας άναψαν για την εθνική ομάδα στην επίσημη φωτογράφηση

Τα μέλη της αποστολής μας πέρασαν αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο Hilton, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους, να φωτογραφηθούν με τα ρούχα της εθνικής ομάδας και να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους. Ένα πρωινό γεμάτο χαμόγελα, θετικές σκέψεις και την προσδοκία πως αυτή τη ομάδα έχει την προοπτική να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.

Στη διάρκεια του πρωινού έγινε και το τεχνικό μίτινγκ της ομάδας. “Σας θαυμάζω, σας πιστεύω στα εμπιστεύομαι”, ήταν τα λόγια του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου, ο οποίος στη διάρκεια του μίτινγκ αναφέρθηκε στις επικείμενες αλλαγές στο σύστημα πρόκρισης στις μεγάλες διοργανώσεις, αλλά και στις ενέργειες που θα κάνει η ομοσπονδία στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να ακολουθήσει τις εξελίξεις. “Η χώρα μας δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν και λαμπρό μέλλον έχει και ελπιδοφόρο μέλλον. Σας εύχομαι καλό αγώνα και να καταφέρετε να πετύχετε το στόχο σας”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής είπε: “Εσείς και εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που έρχονται και στα νέα δεδομένα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην αλλαγή κριτηρίων με την οποία συγκροτήθηκε η εθνική ομάδα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας, η οποία είναι δυνατή και ικανή για καλές παρουσίες”. Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας ενημέρωσε τα μέλη της ομάδας για θέματα που έχουν να κάνουν με την διαμονή τους και την προπόνηση τους στο Βερολίνο και για άλλα διαδικαστικά ζητήματα που θα προκύψουν κατά την παραμονή τους στην γερμανική πόλη. Στους αθλητές μίλησε τόσο η αρχηγός αποστολής, Ξένια Αργειτάκη όσο και ο επικεφαλής γιατρός της ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας.

 

Το πρώτο γκρουπ αναχωρεί για το Βερολίνο το πρωί της Κυριακής με την πτήση 5/8 (Α3 820, 08.40). Τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να είναι αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 07.00 φορώντας τα ρούχα της εθνικής ομάδα.

Αναλυτικά αύριο ταξιδεύουν οι: Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, Τεντόγλου, Σκαρβέλης, Αναστασάκης, Μουρτά, Πόλακ, Παπαχρήστου, Υφαντίδου, Μπανιώτης, Ειρήνη Βασιλείου, Αννα Βασιλείου, Τσάκωνας, Νυφαντόπουλος, Σπανουδακη, Σκαρβέλη.

Comments
To Top