Ιστορίες

Γιατρός έριξε χάπια άμβλωσης στο τσάι της εγκύου συντρόφου του γιατί δεν ήθελε το παιδί τους και σκότωσε το έμβρυο

 

Ένας γιατρός που έριξε στο ποτό της τότε φίλης του τέσσερα χάπια αμβλώσεων έχει καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκισης.

Η 37χρονη Brook Fiske, ήταν σχεδόν τεσσάρων μηνώνέγκυος όταν δηλητηριάστηκε από τον 32χρονο Sikander Imran. Η  Fiske άρχισε να υποφέρει από συσπάσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έχασε τον αγέννητο γιο της.

Ο Imran από τη Βιρτζίνια συνελήφθη και δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία εμβρύου.

Την Παρασκευή έλαβε τριετή φυλάκιση ενώ του ανακλήθηκε η ιατρική του άδεια και θα απελαθεί στο Πακιστάν μετά την απελευθέρωσή του.

Παρά τα όσα της έκανε, η Fiske ζήτησε από τον δικαστή να δείξει επιείκεια στον Imran κατά την καταδίκη του, σύμφωνα με το WJLA.

“Για μένα, δεν είναι τόσο σημαντικό το διάστημα που θα περάσει στη φυλακή,” δήλωσε η Fiske μετά την ακρόαση. “Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να ξέρουν ότι αν περάσουν κατάθλιψη, προτού να κάνουν κάτι, θα πρέπει να μιλήσουν και να λάβουν την κατάλληλη βοήθεια.”

Οι δικηγόροι του Imran είχαν υποστηρίξει ότι έπασχε από κρίσεις πανικού κατά την περίοδο της ανθρωποκτονίας του εμβρύου.

“Αυτό που έχει σημασία είναι οι άνθρωποι που ακούνε αυτή την ιστορία να συνειδητοποιήσουν ότι χρειάζονται βοήθεια πριν συμβεί κάτι άσχημο,” είπε η Fiske.

Η νοσοκόμα λέει ότι προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα μέσα από αυτή την τραγωδία.

Ο Imran είπε στον δικαστή ότι αγαπούσε τη Fiske “περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο” και πρόσθεσε ότι προσεύχεται καθημερινά για το νεκρό παιδί τους.

Η Fiske και ο Imran ήταν μαζί για τρία χρόνια πριν ανακαλύψουν ότι η Fiske ήταν έγκυος, αλλά όταν είπε στον Imran τα ευχάριστα νέα, εκείνος δεν χάρηκε τόσο, σύμφωνα με το WROC.

“Δεν ήθελε μωρό έτσι προσπάθησε να με πείσει να κάνω έκτρωση… κάτι που δεν ήθελα να κάνω,” είπε η Fiske.

Όταν ήταν περίπου 17 εβδομάδων έγκυος, η Fiske ταξίδεψε στο Arlington για να συναντηθεί με τον Imran για να συζητήσουν για το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Μια νύχτα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η 37χρονη λέει ότι δηλητηρίασε το τσάι της.

“Όταν έπινα το τσάι μου το βράδυ και είδα στο κάτω μέρος του ποτηριού, υπήρχε μια στερεά ουσία εκεί και όταν το κοίταξα, θα μπορούσα να πω ότι ήταν σαν ένα χάπι που είχε λιώσει,” είπε.

Λίγες ώρες αργότερα, η Fiske λέει ότι άρχισε να αισθάνεται συσπάσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

“Ο Imran άρχισε αμέσως να κλαίει και είπε ότι ήταν ένας φρικτός άνθρωπος και πως είχε κάνει αυτό που υποψιάστηκα ότι έκανε,” είπε.

Μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομειακό κέντρο της Virginia, η 37χρονη έχασε το παιδί της.

Οι γιατροί διενήργησαν μια εξέταση αίματος και διαπίστωσαν ότι είχε στον οργανισμό της υπερβολική ποσότητα χαπιών για αβλώσεις.

“Ένιωσα πολύ προδομένη και κατεστραμμένη,” πρόσθεσε.

Ο Imran συνελήφθη στις 24 Μαΐου 2017 και κατηγορείται για ανθρωποκτονία εμβρύου.

διαφορετικό

 

 

Comments
To Top