Ιστορίες

Γονείς πέταξαν το μωρό τους σε κάδο σκουπιδιών επειδή δεν ήταν αγόρι! Το έτρωγαν τα μυρμήγκια ώσπου ένας περαστικός άκου…

 

Ένα νεογέννητο κοpίτσι διασώθηκε από έναν κάδο σκουπιδιών, όπου την είχαν πετάξει μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών και την είχαν καλύψει μυρμήγκια.

Η αστυνομία της κεντρικής Ινδίας πιστεύει ότι την είχαν πετάξει, επειδή δεν ήταν αγόρι.

Την βρήκε ένας περαστικός που άκουσε το κλάμα της από τον κάδο σκουπιδιών. Εκεί ήταν εγκαταλελειμμένο το σοβαρά υποσιτισμένο μωρό.

Το νεογέννητο κοpίτσι βρέθηκε από έναν περαστικό μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρισκόταν καλυμμένη από μυρμήγκια.

«Περνούσα δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών και άκουσα το μωρό να κλαίει. Σοκαρίστηκα όταν είδα το κεφάλι του μωρού να εξέχει από μια κόκκινη σακούλα σκουπιδιών. Όλο το σώμα και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο από μυρμήγκια», ανέφερε ο περαστικός που την βρήκε.

 

Ο Ντιράχ Ραχόρε που βρήκε το μωρό να κλαίει μέσα στον κάδο σκουπιδιών.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είχε πολλούς μώλωπες στο σώμα της. Αυτό υποδεικνύει σωματική κακοποίηση.

Η μικρή τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και η αστυνομία αναζητάει τους γονείς της.

Οι φωτογραφίες της μικρής από το νοσοκομείο δείχνουν το σώμα της που είναι γεμάτο μώλωπες.

Η προτίμηση των αγοριών έναντι των κοpιτσιών είναι πολύ σοβαρό θέμα σε πολλά μέρη της Ινδίας. Η αιτία πίσω από αυτό είναι ότι τα κορίτσια συνήθως χρειάζονται προίκα για να παντρευτούν και στην συνέχεια φεύγουν από το πατρικό τους και δεν μπορούν να φροντίσουν τους γονείς τους. Αντίθετα, τα αγόρια αντιμετωπίζονται ως μελλοντικοί κληρονόμοι της οικογενειακής περιουσίας.

[ dailymail ]

Πηγή

Comments
To Top