Ελλάδα

Δέσποινα Βανδή: Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη…

Στο πλευρό των πυρόπληκτων στο Μάτι και η Δέσποινα Βανδή

Κανείς δεν έχει μείνει ασυγκίνητος και άπραγος μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία, που ξετυλίγεται από την περασμένη Δευτέρα, στην Αττική. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι και με όποια μέσα και τρόπους μπορεί, στέκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων στο Μάτι. Από τον απλό κόσμο, μέχρι και τους «επώνυμους»…. Είναι εκεί για να προσφέρουν τη βοήθεια και συμπαράστασή τους, στους συνανθρώπους τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Βανδή, η οποία ανακοίνωσε στο κοινό, μέσα από τα social media ότι η θεατρική παράσταση «Mamma Mia», που ήταν να γίνει στις 25 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας, θα πραγματοποιηθεί τελικά, στις 5 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν όλα για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, στο Μάτι. Την ανακοίνωση, η γνωστή τραγουδίστρια τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

«Και ήρθε η ώρα που λέξεις δεν μπορούν εκφράσουν τη βαθιά θλίψη που νιώθουμε όλοι μας τις τελευταίες μέρες με όλα όσα έχουνε γίνει… Εμείς ως @mammamiagreece σας καλούμε στις 5 του Σεπτέμβρη στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα στην παράσταση μας -που ήταν να γίνει στις 25 Ιουλίου και αναβλήθηκε λόγω των γεγονότων -με τιμή εισιτηρίου 10€ και με σκοπό όλες οι εισπράξεις μας να διατεθούν στους συνανθρώπους μας και στις οικογένειες τους που έχουν υποστεί όλη αυτή την καταστροφή…», έγραψε χαρακτηριστικά, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram.

Comments
To Top