Αθλητικά

Διοργάνωση με υψηλά στάνταρ στο Αντίρριο

Η διοργάνωση κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών με τις 73 ομάδες που συμμετείχαν να μας μας προϊδεάζουν για το σπουδαίο θέαμα που θα ακολουθούσε. Το αγωνιστικό επίπεδο ήταν υψηλό και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Οι τελικοί ανδρών και γυναικών ήταν εντυπωσιακοί και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, κρατώντας συνεχώς το ενδιαφέρον στους 800 και πλέον θεατές που γέμισαν ασφυκτικά τις κερκίδες στο γήπεδο στην παραλία του Αντιρρίου.

Ο Δήμος Ναυπακτίας επέλεξε το αμφίπλωρο φέρι “Ιωάννης – Σοφία” και τα καΐκια “Σεΐκης” και “Άγιος Παντελεήμονας” που βρισκόντουσαν αγκυροβολημένα μπροστά από το κεντρικό γήπεδο της παραλίας Αντιρρίου να πλησιάσουν την αμμουδιά όπου ήταν στημένο το γήπεδο beach volley και να γεμίσουν τον ουρανό με βεγγαλικά και χιλιάδες χρώματα την ώρα των απονομών, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Η Ε.Ο.ΠΕ. με την ολοκλήρωση του Antirrion Masters θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλλαν καθοριστικά στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά και συγκεκριμένα τον Δήμο Ναυπακτίας και τον Δήμαρχο Παναγιώτη Λουκόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Αθλητισμού και Τουρισμού Γιάννη Σύψα και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ανδρέα Κωτσανά.

«Ήταν μία καταπληκτική διοργάνωση. Διορθώσαμε τα λάθη του 2017 και όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την δουλειά που έκαναν. Η Δημοτική Αρχή έχει ως στόχο τρεις άξονες. Ποιότητα ζωής, αθλητισμός, νεολαία και αυτή η διοργάνωση τα κάλυψε όλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν εντατικά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος.

«Η δεύτερη διοργάνωση Masters στην παραλία Αντιρρίου κύλησε πολύ καλά. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και οι υποδομές βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Το τρίτο γήπεδο έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι και έδειξε την προοπτική του χώρου για ενδεχόμενες μελλοντικές διοργανώσεις. Οι τελικοί κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, οι περσινοί νικητές Νιώπας και Παπαδημητρίου που αποκλείστηκαν δείχνει το ανεβασμένο επίπεδο των φετινών Masters. Η σχέση μας με την Ομοσπονδία είναι παραπάνω από άψογη και είναι παρακαταθήκη για μελλοντικές συνεργασίες. Πάρα πολύς κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες και αυτό είναι ελπιδοφόρο για το άθλημα. Πάμε του χρόνου για περισσότερα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αθλητισμού και Τουρισμού Δήμου Ναυπακτίας Γιάννης Σύψας.

«Ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά και μετά της Θεσσαλονίκης ήταν το καλύτερο που έγινε. Υπήρχε μεγάλη συμμετοχή ομάδων, καθώς και δίδυμο από την Σερβία. Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους δύο Αντιδημάρχους Γιάννη Σύψα και Ανδρέα Κωτσανά για το τεράστιο έργο τους και φυσικά τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο. Ευχόμαστε του χρόνου να κάνουμε ένα τουρνουά και με την έγκριση της FIVB να το κάνουμε διοργάνωση ενός αστεριού. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της Ομοσπονδίας για το έργο τους και το προσωπικό για την άριστη δουλειά τους. Τέλος, ευχαριστώ για άλλη μία φορά τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής.

Comments
To Top