Κόσμος

Η απερίσκεπτη προσπάθεια να ταΐσει έναν καρχαρία με γυμνό χέρι θα της μείνει αξέχαστη

Δείτε το βίντεο με τα αγωνιώδη δευτερόλεπτα μέχρι να σωθεί η γυναίκα

Οι καρχαρίες αποτελούν πέρα από όμορφα, αρκετά επικίνδυνα ζώα τα οποία πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού ίδιου με οποιουδήποτε άλλου σαρκοβόρου ζώου στον πλανήτη. Πόσο μάλλον όταν σε χώρες όπως η Αυστραλία έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες κολυμβητών ή παραθεριστών από επιθέσεις καρχαριών.

Μία 34χρονη γυναίκα απολάμβανε τις διακοπές της σε θέρετρο της χώρας στο οποίο υπάρχουν πολλοί καρχαρίες-νοσοκόμοι και η συνύπαρξη με τους ανθρώπους είναι κάτι σαν ριψοκίνδυνη ατραξιόν.

Οι τουρίστες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μεγάλα ψάρια ακόμα και να τα ταΐσουν. Η ιδέα ωστόσο της Μελίσα Μρούνινγκ να ταΐσει έναν από αυτούς με γυμνό χέρι παραλίγο να αποβεί μοιραία.

Ο καρχαρίας μαζί με την τροφή άρπαξε την τουρίστρια από το δάχτυλο και την τράβηξε στο νερό. Επικράτησε πανικός μέχρι να της αφήσει το δάχτυλο και όσοι ήταν μαζί της να την βγάλουν από το νερό.

H ακτινογραφία, όπως μετέδωσε η Daily Mail, έδειξε ότι το κόκκαλο στο δάχτυλο είχε ραγίσει από τα σαγόνια του καρχαρία ενώ έπαθε μόλυνση που χρειάστηκε εγχείρηση για να καθαρίσουν οι πληγές.

«Έγιναν όλα τόσο γρήγορα! Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως έχασα το δάχτυλό μου. Δεν μπορούσα να κοιτάξω το χέρι μου, γιατί πίστευα ότι είχα χάσει το δάχτυλό μου! Έπαθα σοκ», ανέφερε η γυναίκα στο 7 News Perth, και μάλλον θα ξανασκεφτεί διπλά και τριπλά να κάνει κάτι τόσο απερίσκεπτο στο μέλλον.

Comments
To Top