Αθλητικά

Η αποκάλυψη Ουζουνίδη για Πόνσε και το… παράπονό του για τις μεταγραφές

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τη Μίετζ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν στάθηκε στα αγωνιστικά δρώμενα, αλλά στις μεταγραφές.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στην κάμερα της Nova ότι θα ήθελε να έχει μαζί όσο πιο άμεσα γίνεται 1-2 παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Εζεκιέλ Πόνσε. Αποκάλυψε ότι η Ρόμα έχει διαβεβαιώσει την ΑΕΚ ότι ο δανεισμός του παίκτη θα προχωρήσει και πως τον περιμένει άμεσα στην προετοιμασία.

Αναλυτικά:

«Έχουμε κάνει πολύ λίγες προπονήσεις τακτικής, δεν μπορώ σ’ αυτό το σημείο να έχω απαιτήσεις από τα παιδιά. Ξέρω ότι ατομικά έχουν ικανότητες, πρέπει να δουλέψουμε στο ομαδικό κομμάτι και στην ενέργεια που, λογικό είναι, αυτή την στιγμή μας λείπει. 

Δεν έχουμε στην παρούσα φάση τα φρέσκα πόδια να διασπάσουμε σύνθετες άμυνες. Ήταν καλό παιχνίδι, γιατί μας άφησε να δούμε τα λάθη μας. Έχουμε κάνει μόλις 1 προπόνηση επιθετικής τακτικής. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε τις επόμενες μέρες. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανές πως είχαμε καλύτερο ρυθμό. Μοίρασα τις ενδεκάδες γιατί ήθελα τα παιδιά να παίξουν από 45 λεπτά. Βγήκε έτσι το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, χάναμε κιόλας και τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω». 

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά της Ένωσης και το ότι εξτρέμ και χαφ δεν έχουν έρθει, είπε: «Το καλύτερο θα ήταν να βρούμε αυτούς που θέλαμε να έχουμε βρει και να ήταν ήδη εδώ. Αν, όμως, δεν βρω τον παίκτη που θέλω, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε για να έχουμε απλά 1-2 παίκτες παραπάνω. 
Θέλω οι επιλογές που θα κάνουμε να είναι ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στην ομάδα και στο στυλ που προσπαθώ να περάσω στην ομάδα.Θα ήθελα να τους έχω εδώ στην προετοιμασία, αλλά ξέρουμε όλοι μας ότι είναι δύσκολη μεταγραφική περίοδος αυτή. Έχουν  γίνει συζητήσεις για έναν κεντρικό παίκτη και θέλω έναν ακραίο οπωσδήποτε. 

Όσο για τον σέντερ φορ, μιλάω προφανώς για τον Πόνσε. Όμως πρέπει να κοιτάω κι άλλες περιπτώσεις. Έχουμε τη διαβεβαίωση του της Ρόμα πως θα τελειώσει το θέμα του δανεισμού του, έχει καθυστερήσει αρκετά. Περιμένω να έρθει ο παίκτης και να ενσωματωθεί. Δεν έχουμε πολύ καιρό ακόμα, δουλεύουμε με τα παιδιά που είναι εδώ, είναι πολύ νωρίς για να έχουμε απαιτήσεις. Δείχνουν ότι προσπαθούν και είναι πολύ συγκεντρωμένοι όλοι τους.» 

To Top