Αθλητικά

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο για τη σύλληψη του Τζιντιρίδη

Ο 31χρονος -που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, ενώ την ίδια χρονιά ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βιέννης- ήταν ηγετικό στέλεχος παρακλαδιού της γεωργιανής μαφίας που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Λιβαδειάς!

Ηταν μέλος του παρακλαδιού της γεωργιανής οργάνωσης «Vor V Zakone» που στόχευε σπίτια στη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φθιώτιδα και την Αχαΐα. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 16 κλοπές και τρεις απόπειρες με λεία κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 95.000 ευρώ.

Μάλιστα, εκπαιδευμένοι στο τζούντο αστυνομικοί συνέλαβαν τον μαφιόζο πρωταθλητή Ζιντιρίδη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο:

«Το αγωνιστικό ήθος του Ταριέλ Ζιντιρίδη είναι γνωστόν τοις πάσι. Τον καιρό που υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας τζούντο, διακρινόταν για την αξιοπρέπεια και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Το μοναδικό του ταλέντο, τον οδήγησε πολλές φορές στην κορυφή μεγάλων διοργανώσεων ανά την υφήλιο. Το 2009, ο Ταριέλ Ζιντιρίδης σταμάτησε από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμού. Παρά τις προσπάθειες για να επιστρέφει στο αγαπημένο του άθλημα, δεν τα κατάφερε.

Τις τελευταίες ώρες μάθαμε ότι ο παλιός πρωταθλητής συνελήφθη, επειδή το όνομά του φέρεται να είναι αναμεμειγμένο σε κάποιες παραβατικές υποθέσεις εκτός τζούντο και φυσικά εκτός αθλητισμού. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως και τι πραγματικά συνέβη. Είμαστε σε θέση όμως να γνωρίζουμε ότι ο Ταριέλ Ζιντιρίδης δεν συνελήφθη στον Άγιο Κοσμά και φυσικά ότι εδώ και εννέα χρόνια είναι εκτός αθλητισμού και ως εκ τούτου εκτός τζούντο. Ευελπιστούμε ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει την αλήθεια και σύντομα ο παλιός πρωταθλητής θα βρει το δίκιο του».

Comments
To Top