Οικονομία

Η airtickets γίνεται μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων

Σε μηχανή σύγκρισης τιμών -και όχι κρατήσεων- των αεροπορικών εισιτηρίων, μετατρέπεται πλέον η airtickets, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της μητρικής της εταιρείας Tripsta.

«Η airtickets, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Tripsta, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 2000, υπήρξε πρωτοπόρος στις ηλεκτρονικές κρατήσεις στην Ελλάδα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων ταξιδιωτών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Tripsta και προστίθεται:

«Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta, κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τον διεθνή ανταγωνισμό και την κακόπιστη συμπεριφορά συγκεκριμένων συνεργατών, η airtickets συνεχίζει την πορεία της εστιάζοντας στο νέο της μοντέλο. Η airtickets S.A. λειτουργεί κανονικά, έχοντας εξελιχθεί σε μηχανή σύγκρισης τιμών αεροπορικών εισιτηρίων. Σήμερα, αλλάζει σελίδα και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να βλέπουν ακόμη περισσότερα συγκριτικά αποτελέσματα και να επιλέγουν την καλύτερη τιμή, ανάλογα με τις ανάγκες τους, ανάμεσα σε άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία».

Σύμφωνα με την Tripsta: «Το νέο μοντέλο της airtickets σχεδιάστηκε από την εξειδικευμένη in-house ομάδα UI/UX, με στόχο να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον περιήγησης και σύγκρισης τιμών, εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μετά το πρώτο λανσάρισμα, η ομάδα συνεχίζει να εστιάζει στη λειτουργικότητα και στη βελτιστοποίηση του προϊόντος, εμπλουτίζοντάς το και ενσωματώνοντας νέους συνεργάτες. Διαβεβαιώνουμε τους χρήστες μας ότι η airtickets συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ταξιδιώτες, με κεντρικό γνώμονα την παροχή ποικιλίας επιλογών σε ακόμα καλύτερες τιμές».

Η νέα μηχανή της airtickets είναι διαθέσιμη σε desktop και mobile συσκευές.

To Top