Οικονομία

Μέτρα στήριξης των πληγέντων από την ΑΑΔΕ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους των εργαζομένων στις υπηρεσίες της, συμπαραστέκεται και στηρίζει τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνει τις ακόλουθες πρωτοβουλίες.

1. Καλεί τους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας για εθελοντική αιμοδοσία:

Στην Αττική, στα νοσοκομεία Ελπίς, Θριάσιο και Σισμανόγλειο, από την Τετάρτη 25/07 έως και την Παρασκευή 27/07, από τις 09:00 –20:00.

Στην Εθελοντική Αιμοδοσία, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 & Πέμπτη 2 Αυγούστου, στο Μετρό Συντάγματος, 10:00 – 20:00. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο.

2. Δημιουργείται κέντρο συλλογής τροφίμων και ιματισμού, στο ισόγειο του κτιρίουτων Κεντρικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 8, στο Σύνταγμα, το οποίο θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 –15:30.

3. Συστήνεται ομάδα εθελοντών υπαλλήλων της ΑΑΔΕ, η οποία θα τεθεί στη διάθεσητης Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το συντονισμό της οποίας θαέχουν οι Ομοσπονδίες και οι Σύλλογοι των εργαζομένων, όπου και θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Παράλληλα, με εντολή του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, οι Προϊστάμενοιτων ΔΟΥ της Φορολογικής Περιφέρειας Αττικής έχουν κληθεί να μεριμνήσουν τοσυντομότερο δυνατόν για τον εντοπισμό τυχόν περιπτώσεων υπαλλήλων τους, πουέχουν πληγεί με οποιονδήποτε τρόπο από τις καταστροφικές πυρκαγιές, ώστε να τους παρασχεθεί κάθε είδους διευκόλυνση.

Comments
To Top