Ελλάδα

Οι δικηγόροι στο πλευρό των πυρόπληκτων στον Δήμο Μαραθώνα

Κλιμάκιο του ΔΣΑ θα μείνει στον χώρο, τουλάχιστον ως τα τέλη Αυγούστου

Στον χώρο κατάθεσης των αιτήσεων, στον Δήμο Μαραθώνα, για την παροχή άμεσης, δωρεάν νομικής συνδρομής προς τους πυρόπληκτους κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία, βρίσκονται από το πρωί μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ καθώς και συνεργάτες του Συλλόγου.

Το κλιμάκιο του ΔΣΑ «θα μείνει στον χώρο, τουλάχιστον ως τα τέλη Αυγούστου, για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους πυρόπληκτους συμπολιτες μας, στην σχετική διαδικασία για την κατάθεση των αιτήσεων για παροχή οικονομικής και άλλης βοήθειας».

Παράλληλα, όπως ενημερώνουν από την ερχόμενη Δευτέρα θα εγκατασταθούν στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες στον δήμο Μαραθώνα, μετά από αίτημα του δήμου, δύο δικηγόροι-συνεργάτες του ΔΣΑ για να βοηθήσουν τις υπηρεσίες των Δήμων, με όποιον τρόπο κριθεί αναγκαίο από αυτούς-για την έγκαιρη και σωστή παραλαβή και διεκπεραίωση των αιτήσεων.

Τέλος ο ΔΣΑ τονίζει ότι «θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας, σε κάθε νομικό θέμα που αντιμετωπίζουν τις πρώτες αυτές μέρες μετά την τραγωδία».

Comments
To Top