Ιστορίες

Ρώσος κανίβαλος περιγράφει ποια είναι η αίσθηση του να τρως τον εγκέφαλο της κοπέλας σου

Ένας άντρας από την Ρωσία μετατράπηκε σε «κανίβαλο και βρικόλακα» μετά από ατελείωτο διάβασμα στο διαδίκτυο για τελετουργικές δολοφονίες.

Η 45χρονη Όλγκα Μπουντούνοβα δολοφονήθηκε άγρια από τον 21χρονο σύντροφό της, Ντμίτρι Λουχίν. Ο 21χρονος την χτύπησε με ένα μπουκάλι κρασιού 25 φορές στο κεφάλι και στην συνέχεια την διαμέλισε με έναν μπαλτά.

Αργότερα, «έψησε» τον εγκέφαλό της και τον έφαγε πίνοντας το αίμα της για κρασί. Το δικαστήριο άκουσε ότι ο πρώην στρατιωτικός ήταν «καλά στα λογικά του» και σε θέση να περάσει από δίκη.

Ο 21χρονος είχε σχεδιάσει προσεχτικά την «τελετουργική δολοφονία», αφού είχε πάθει εμμονή με το να διαβάζει για κατά συρροή δολοφόνους στο διαδίκτυο.

Η 45χρονη Όλγκα Μπουντούνοβα.

Ο Λουχίν παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε σeξουαλική ευχαρίστηση από την επίθεση.

Είχε την «ευφυΐα ενός φιλοσόφου» και ανέφερε στην αστυνομία ότι την σκότωσε με αυτόν τον τρόπο για να «αντλήσει έμπνευση για να γράψει ποίηση.»

Αφού την σκότωσε χρησιμοποίησε αίμα από το σπασμένο κρανίο της για να σχεδιάσει το σχήμα του διαβόλου στην πόρτα.

«Ήθελε να καλέσει τον σατανά. Περίμενε για 5 λεπτά, αλλά ο σατανάς δεν εμφανίστηκε. Στην συνέχεια πήρε τον μπαλτά και της έσπασε το κρανίο. Έκοψε κομμάτια του εγκεφάλου της, τα έψησε και τα έφαγε. Του άρεσε. Μετά πήρε το αίμα της και το ήπιε», ανέφερε η 21χρονη αυτόπτης μάρτυρας Αλεξάντρα Ντέντοβα.

«Μου άρεσε η γεύση του εγκεφάλου της. Αποφάσισα να το ξαναδοκιμάσω. Μετά έριξα και ήπια λίγο από το αίμα της», ανέφερε ο 21χρονος.

Ο 21χρονος είχε πάθει εμμονή με τον κατά συρροή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ που ήταν γνωστός και ως «κανίβαλος του Μιλγουόκι.»

«Αργότερα έκοψε το στομάχι και τα αυτιά της. Το ένα από τα αυτιά το έβαλε στο στόμα του και το άλλο το μπολ της γάτας», ανέφερε η 21χρονη αυτόπτης μάρτυρας.

Ο δικηγόρος του 21χρονου ζήτησε να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, αλλά ο δικαστής αρνήθηκε.

Comments
To Top