Πολιτική

Συνέντευξη Τύπου δίνει στις 8.30 το πρωί ο Καμμένος

Σχεδόν βέβαιο ότι θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέντευξη Τύπου πρόκειται να παραχωρήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το πρωί της Τρίτης στις 08:30 στο ΥΠΕΘΑ.

Επίσημα πρόκειται για συνέντευξη Τύπου σχετικά με την σύνοδο του ΝΑΤΟ, ωστόσο κύκλοι των ΑΝΕΛ που μίλησαν στο news.gr, θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που έχουν προκύψει στην συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά σήμερα προέκυψε ένα ακόμα θέμα στην ατζέντα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καθώς ομάδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο οποίο υπάρχει ο όρος «λαθρομετανάστες», κάτι που θεωρούν πως πρόκειται για όρο αδόκιμο που ανήκει στη σημειολογία και φρασεολογία ακροδεξιών πολιτικών χώρων με ξενοφοβικές συμπεριφορές και μίσος προς τη διαφορετικότητα.

Σήμερα προκάλεσε αίσθηση η απουσία του από το υπουργικό Συμβούλιο, κάτι που κυβερνητική κύκλοι δικαιολόγησαν λέγοντας πως είχε «ένα σημαντικό ραντεβού», ενώ ήταν ενημερωμένος ο πρωθυπουργός.

Comments
To Top