Οικονομία

Τέλη κυκλοφορίας: Νέα παράταση από το ΥΠΟΙΚ λόγω κακοκαιρίας

Τέλη κυκλοφορίας: Νέα προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας, δίνει και επίσημα το υπουργείο Οικονομικών.

Φορώντας ένα «καυτό» μίνι φόρεμα, η εντυπωσιακή νεαρή λικνίστηκε μπροστά από το δημοφιλή τραγουδιστή. Μια κλεφτή ματιά από την πολυτάραχη ζωή του, η οποία είναι γεμάτη από σεξ, πανέμορφες γυναίκες με πλούσια προσόντα και… Κάντε ένα… διάλλειμα γιατί αυτό που θα διαβάσετε ούτε που θα το περιμένατε ποτέ! Ειδήσεις | Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, με τον πρωθυπουργό Αλέξη… Ειδήσεις/καιρός: Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συναντήσει ένας οδηγός, ειδικά αυτές τις μέρες που το κύμα της κακοκαιρίας σαρώνει… Η Sofia Vergara ήταν εκθαμβωτική για μια ακόμα φορά σε κόκκινο χαλί.  Το θυμάρι, αυτό το αρωματικό φυτό έχει πολλές ιδιότητες. Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε μια ιδιαίτερη αγορά ή επένδυση, υπό τύπον ευκαιρίας που εμφανίζεται σπάνια. Στον αντίποδα…

Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έληγε σήμερα αλλά το υπουργείο Οικονομικών με επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως δίνεται νέα παράταση τεσσάρων ημερών, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (13/1), λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Αν κάποιος δεν έχει εξοφλήσει το ποσό που του αναλογεί μέχρι και την Παρασκευή (13/1) τότε θα έχει επιπλέον επιβάρυνση τις επόμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα μετά και την τελευταία προθεσμία της Παρασκευής (13/1) το ποσό θα διπλασιάζεται. Για παράδειγμα αν κάποιος πρέπει να πληρώσει για τέλη 130 ευρώ από την ερχόμενη Δευτέρα το ποσό να διπλασιαστεί στα 260 ευρώ.  

Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και για τα οχήματα που δεν κινούνται οι ιδιοκτήτες οφείλουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας που τους αναλογούν, εφόσον δεν φροντίσουν να καταθέσουν πινακίδες ή να δηλώσουν διακοπή της κυκλοφορίας.

Στην ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι η παράταση αφορά αποκλειστικά στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και όχι στην κατάθεση πινακίδων.

Comments
To Top