Ελλάδα

Τι διαπίστωσαν οι διασώστες όταν εντόπισαν τον 57χρονο νεκρό σε φαράγγι στην Κρήτη

Ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στις αιτίες θανάτου του άτυχου άντρα

Στοιχεία που ανατρέπουν την αρχική εκτίμηση πως ο 57χρονος έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση στο Φαράγγι Κουδουμά, έδωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής της 3ης ΕΜΑΚ Γιώργος Τσικαλάς.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Όπως ανέφερε ο κ. Τσικαλάς, ο 57χρονος είχε κληθεί από τον ηγούμενο της ομώνυμης Μονής που βρίσκεται στην περιοχή,  για να εκτελέσει υδραυλικές εργασίες στη Μονή, κάτι που είχε κάνει και κατά το παρελθόν.

Ο άνδρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, μετέβησαν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το μοναστήρι, εκεί όπου κατέληγε ένα λάστιχο, απ’ όπου υδρευόταν το Μοναστήρι, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος. Η γυναίκα του ειδοποίησε τον Ηγούμενο κι εκείνος με τη σειρά του τις πυροσβεστικές αρχές.

Από την επιχείρηση εντοπισμού που ακολούθησε με τη συνδρομή πυροσβεστών του ΠΚ Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ,  διαπιστώθηκε οτι ο άτυχος άντρας δεν έφερε τραύματα από πτώση. Έτσι εκτιμάται ότι ο θάνατος του 57χρονου επήλθε από παθολογικά αίτια ωστόσο απάντηση σε αυτό θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

To Top