Ελλάδα

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Διατηρούνται οι νεφώσεις, πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπουν για αύριο Σάββατο οι μετεωρολόγοι, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και για την Κυριακή, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Με αίθριο καιρό θα αρχίσει και η επόμενη εβδομάδα, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες αναμένονται την Τρίτη, με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

Τετάρτη και Πέμπτη στα βορειοανατολικά  ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  • Όλα τα νέα για τον καιρό στο weather.gr

To Top