Αθλητικά

Τρομερός Δώνης – Παραδέχτηκε σημαντικό λάθος του – Τι είπε για Μακέντα, Κουρμπέλη

Τρομερός Δώνης - Παραδέχτηκε σημαντικό λάθος του - Τι είπε για Μακέντα, Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός – Γιώργος Δώνης: Για το αν χάθηκε η χρονιά μετά τον αποκλεισμό από την Λαμία μίλησε ο Γιώργος Δώνης, που στάθηκε στα δικά του λάθη, αλλά και στην απόδοση των παικτών του που έχει επηρεαστεί μετά την διακοπή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το αν χάθηκε η χρονιά για τον Παναθηναϊκό: «Υπήρχαν δύο στόχοι στην αρχή της σεζόν. Η πεντάδα και το Κύπελλο. Ο καθένας μπορεί να το μεταφράζει όπως θέλει όμως νομίζω ότι υπάρχουν επιμέρους στόχοι. Θα στηρίξουμε την ομάδα μας και τους παίκτες μας ώστε αυτή η χρονιά να έχει κέρδη. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση. Ίσως η πίεση μας έκανε να μην είμαστε για μεγάλο διάστημα ήρεμοι. Δεν αντιδρούσαμε σωστά, ήταν ένα παιχνίδι που όλα πήγαν στη λεπτομέρεια». 

Για το αν θα εξακολουθήσει να υπάρχει αυτή η πίεση: «Υπάρχει μία σειρά πραγμάτων που μπορούμε να δικαιολογήσουμε. Εμείς πρέπει να μπούμε σε μία διαδικασία αγωνιστική και ψυχολογική. Όλοι θα είμαστε δίπλα στους παίκτες γιατί τους πιστεύουμε. Θεωρώ ότι έχουμε επηρεαστεί από διάφορες καταστάσεις. Ο βασικός μας σέντερ φορ ψάχνει να βρει τον εαυτό του, ο αρχηγός μας είναι για μεγάλο διάστημα έξω. Πολλοί παίκτες προσπαθούν να επανέλθουν σε θέμα φυσικής κατάστασης. Σίγουρα ήρθε και η πίεση του αποτελέσματος και όλα αυτά κάνουν ένα συνδυασμό. Πρέπει να λύσουμε ένα – ένα τα προβλήματα. Μπορεί και εγώ να διαχειρίστηκα λάθος τους παίκτες μου. Για παράδειγμα στο ματς με την Ξάνθη έβαλα τέσσερις ανέτοιμους παίκτες. Ίσως αυτό έφερε και ένα ακόμα πρόβλημα στην ομάδα. Θα πρέπει να βάλω τις σκέψεις μου καλύτερα σε μία σειρά. Από αύριο θα είμαι δίπλα στους παίκτες μου». 

Για το πως ξεπερνάει ένας παίκτης τις δύσκολες στιγμές: «Το εύκολο είναι να βρίσκουμε το μοιραίο ή τους μοιραίους. Έχει συμβεί σε Παγκόσμια Κύπελλα. Εμείς δεν ψάχνουμε να βρούμε τον μοιραίο. Όποιος και αν είναι εκεί εμείς θα είμαστε δίπλα του έτσι ώστε ο καθένας να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει καριέρα. Παρ’ ότι δεν παίζουμε πάντως καλά μέσα στο 2019, έχουμε ευκαιρίες και δεν είμαστε αποτελεσματικοί». 

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει γίνει προβλέψιμος: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα προβλέψιμου. Εμείς είμαστε ομάδα που σε κάθε στιγμή ζητάμε την μπάλα όπως και αν πηγαίνει ένα παιχνίδι. Όλα όμως μας δημιουργούν θέματα στο μυαλό. Την διαφορά όμως την κάνουν οι μεσοεπιθετικοί». 

Για το αν το πρέπει να επηρέαστηκε η ομάδα μετά τον ΟΦΗ: «Δεν το νομίζω αυτό. Σε όλη αυτή την πορεία ξέραμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Σήμερα μπήκε περισσότερο γιατί κρινόταν ένας στόχος. Σήμερα ήταν θέμα και πίεσης και απόδοσης. Δεν πιστεύω ότι μπήκε ποτέ στα αποδυτήρια το πρέπει που συζητείται έξω».

To Top