Ελλάδα

Φεύγουν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου

Χωρίς προβλήματα η κίνηση των επιβατών σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Με το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών του λεκανοπεδίου που ήταν να αποχωρήσει, να το έκανε τις προηγούμενες ημέρες, η κίνηση επιβατών και οχημάτων από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου εξελίσσεται σήμερα αρκετά ομαλά.

Σήμερα και αύριο αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς για το Δεκαπενταύγουστο, ενώ την τιμητική τους έχουν η Τήνος και η Πάρος, με την πληρότητα στα πλοία για τα συγκεκριμένα νησιά να αγγίζει το 100%.

Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια, από τη Ραφήνα, 9 για τις Κυκλάδες και 4 για το Μαρμάρι και από το Λαύριο 5. Το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για την εξυπηρέτηση του κόσμου, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, να είναι μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου.

Χθες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 22 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 24.710 επιβάτες με 3.567 οχήματα.

Για διάφορα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 34 δρομολόγια και αναχώρησαν 7.056 επιβάτες με 698 οχήματα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια και αναχώρησαν 8.014 επιβάτες με 1.546 οχήματα. Από το Λαύριο έγιναν 6 δρομολόγια και αναχώρησαν 1.853 επιβάτες με 481 οχήματα.

Comments
To Top