Ιστορίες

17χρονη έμεινε στείρα όταν η πρώην του φίλου της τη βασάνισε βάζοντας στον κόλπο της σωλήνα μπάνιου που την ζεμάτισε με …

Μία Ρωσίδα έφηβη παραλίγο να χάσει τη ζωή της και έχει μείνει στείρα αφού υπέστη για ώρα σεξουαλική και σωματική κακοποίηση στα χέρια της πρώην του φίλου της.

Η 17χρονη δέχθηκε επίθεση από την Aleksandra Dulesova στην περιοχή Perm Krai αφότου άρχισε να βγαίνει με ένα αγόρι, τον Igor.

Ο Igor είχε προηγουμένως γνωρίσει την Dulesova αλλά χώρισε μαζί της όταν του είπε ότι ήταν έγκυος για να ξεκινήσει μια νέα σχέση.

Όταν η Aleksandra ανακάλυψε τη νέα του σχέση, έστειλε στη νέα φίλη του Igor ένα μήνυμα που έλεγε «άφησέ μας μόνους αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε θάψω».

Όταν εκείνη δεν διέκοψε τη σχέση, η Aleksandra έβαλε τις φίλες της, την 16χρονη Kristina Poyarkova, τη 16χρονη Maria Sheputaeva και την 20χρονη Anastasia Voronchikhina, να πάρουν μέρος σε μια άρρωστη επίθεση.

Η γυναικεία συμμορία κατηγορείται ότι εισέβαλε στο σπίτι της κοπέλας όπου ξύρισε το κεφάλι της και την ανάγκασε να τους κάνει στοματικό σεξ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι νεαρές κατουρούσαν στο θύμα και κατέγραφαν τα βασανιστήρια με τα τηλέφωνά τους.

Στη συνέχεια, τη βασάνισαν βάζοντας στον κόλπο της σωλήνα μπάνιου που πετούσε με πίεση καυτό νερό.

Η Aleksandra και οι φίλες της κατηγορούνται ότι την εγκατέλειψαν ετοιμοθάνατη, κλέβοντας τον φορητό υπολογιστή της, το τηλέφωνο και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Παρά τις τρομερές κακώσεις, η κοπέλα κατόρθωσε να καλέσει σε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έσωσαν τη ζωή της.

Ωστόσο, οι γιατροί είπαν ότι η μήτρα της υπέστη σοβαρή ζημιά από το καυτό νερό και πως στο μέλλον δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά.

Τρεις από τις κατηγορούμενες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η Aleksandra είναι υπό κατ’ οίκον περιορισμό λόγω της εγκυμοσύνης της.

Comments
To Top