Ελλάδα

2+1 σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε λειτουργικό Gaming Room

billiards

2+1 σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε λειτουργικό Gaming Room

Πόσοι από εμάς είχαμε πάντα όνειρο ένα δωμάτιο το οποίο θα διακοσμούσαμε όπως θέλαμε και θα είχαμε μέσα όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια; Αν είστε από τους τυχερούς ή τυχερές που έχετε ένα επιπλέον διαθέσιμο δωμάτιο στο σπίτι σας το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε σε Gaming Room, τότε να ξέρετε σας ζηλεύουμε. Αυτό βέβαια δεν μας απαγορεύει να σας δώσουμε συμβουλές για 2+1 πολύτιμα στοιχεία τα οποία κάθε αξιοπρεπές gaming room θα πρέπει να έχει.

Έπιπλα τα οποία θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα

Πριν βάλουμε τα παιχνίδια στο…παιχνίδι, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα στον χώρο σας. Είτε θέλετε να παίξετε ποδοσφαιράκι, είτε παιχνίδια online καζίνο στο κινητό, είτε Grand Theft Auto στο παλιό Playstation 2, θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε:

  1. Μια gaming καρέκλα η οποία θα στηρίζει επαρκώς το σώμα σας για όλες τις ατελείωτες ώρες gaming
  2. Ένα gaming desk το οποίο θα έχει αρκετό χώρο για παιχνίδι είτε με PC είτε με παιχνιδοκονσόλα
  3. Ένα έπιπλο με πολλά ντουλάπια ή συρτάρια για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη ανατομικών μικροαντικειμένων ειδικά για την ξεκούραση του καρπού, του σβέρκου και τον ματιών. Για τον λόγο αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και σε ποιά γωνία θα τοποθετήσετε την οθόνη σας, σε τι ύψος θα είναι το γραφείο και η καρέκλα σας, καθώς και το να χρησιμοποιείτε κάποιο υποπόδιο. Δοκιμάστε και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

billiards1
2+1 σημαντικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε λειτουργικό Gaming Room 3

Τα παιχνίδια προφανώς!

Σίγουρα ένα gaming room δεν γίνεται να υπάρχει χωρίς παιχνίδια. Τι είδους όμως παιχνίδια είναι το ερώτημα.

Αν είστε λάτρης των videogames, τότε δεν γίνεται να λείπουν οι αγαπημένες σας κονσόλες (είτε παίζετε μαζί τους ακόμα είτε όχι). Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπαίνεις στο gaming room σου και να βλέπεις όλες τις κονσόλες με τις οποίες περάσατε αξέχαστες στιγμές και πιο δίπλα τα DVD/Blu Ray/Κασέτες των αγαπημένων σας παιχνιδιών.

Εκτός από τα βιντεοπαιχνίδια, δεν πρέπει να λείπουν και παιχνίδια που δεν περιλαμβάνουν οθόνη. Πιστέψτε μας, θα λατρέψετε να παίζεται πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι, μπιλιάρδο ή βελάκια με τους φίλους σας. Και εκτός του ότι δε θα κουράσετε τα μάτια σας μπροστά από μια οθόνη, θα κάνετε και λίγη γυμναστική. 

Και αν θέλετε κάτι πιο χαλαρό, μπορείτε πανεύκολα να κάνετε την εύκολη επιλογή και να παίξετε κάποιο επιτραπέζιο όπως Monopoly, Taboo, Uno ή Jenga. 

Ότι και να επιλέξετε θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή από ένα ακόμα απόγευμα παίζοντας League of Legends, CS:GO ή Fortnite.

Η πoιότητα του δωματίου

Κάτι που λίγοι σκέφτονται όταν σχεδιάζουν το gaming room των ονείρων τους, είναι αν το δωμάτιο αυτό είναι όντως κατάλληλο στην τωρινή του κατάσταση για να φιλοξενήσει εσάς και τις πολλές ώρες που θα περάσετε εκεί μέσα. 

Το δωμάτιο αυτό πρωτίστως θα πρέπει να έχει επαρκή αερισμό και την σωστή θερμοκρασία. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να έχετε ένα κλιματιστικό. Ένας ιονιστής δε θα ήταν κακή ιδέα, διαφορετικά θα πρέπει να ανοίγεται κάποιο παράθυρο ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπαίνει καθαρός αέρας.

Επίσης, καλό θα είναι να μπορείτε να αποκλείεται το φως από έξω καθώς αυτό μπορεί να κάνει αντηλιά στην οθόνη σας και να σας κουράσει. Καλή ιδέα είναι επίσης και η μόνωση του δωματίου με ηχομονωτικά πάνελ τοίχου, ειδικά αν θα έχετε δυνατά την μουσική όση ώρα απολαμβάνετε gaming.

To Top