Αθλητικά

Επίσημο: Ανακοίνωσε το “διαζύγιο” ο Παναθηναϊκός! (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Ανακοίνωσε το

Οριστική και επίσημη μορφή πήρε αποχώρηση ξένου άσου από το Τριφύλλι.

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κάιλ Γκάι. Η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε την Πρωτοχρονιά την αποδέσμευση του 26χρονου γκαρντ, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Τενερίφη να είναι το φαβορί για να τον υπογράψει.

«Σε ευχαριστούμε Κάιλ Γκάι. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρει το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Αμερικανό.

Λίγο νωρίτερα είχε και ο ίδιος αποχαιρετήσει το Τριφύλλι με ανάρτησή του στο twitter.

Ο 26χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι, ωστόσο με την έλευση του Κέντρικ Ναν και την γεμάτη περιφέρεια του Τριφυλλιού είχε μείνει εκτός επτάδας ξένων στην Basket League, ενώ δεν έμπαινε ούτε στην δωδεκάδα στα ματς της Euroleague. Έτσι, αποφασίστηκε να αποχωρήσει και μάλιστα με αποδέσμευση και όχι ως δανεικός.

Η τελευταία συμμετοχή του Γκάι ήταν στις 5 Δεκεμβρίου, στην ήττα από την Αναντολού Εφές, όπου έπαιξε για 1:56. Αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια Euroleague και συνολικά σε 14 με τους Πράσινους. Στα ευρωπαϊκά ματς είχε 4 πόντους (71,4% στα δίποντα, 31,6% στα τρίποντα, 80% στις βολές), 0,9 ριμπάουντ, 0,8 ασίστ και 1 λάθος σε 10:38 κατά μέσο όρο.

To Top