Αθλητικά

Ανώμαλη προσγείωση ΠAO – “Διπλή” ήττα από Μακάμπι – Στράφι η μεγάλη εμφάνιση Καλαϊτζάκη (Vid)

Ανώμαλη προσγείωση ΠAO - "Διπλή" ήττα από Μακάμπι - Στράφι η μεγάλη εμφάνιση Καλαϊτζάκη (Vid)

Το σερί τεσσάρων του Παναθηναϊκού σταμάτησε στο Βελιγράδι, καθώς το Τριφύλλι γνώρισε την ήττα με 90-75 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Παναθηναϊκός “λύγισε” από τη Μακάμπι στο Βελιγράδι (90-75), σε μία ήττα που έχει διπλή ανάγνωση, καθώς συνεπάγεται πως δεν θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ισραηλινούς (σ.σ. είχε ηττηθεί και στο ΟΑΚΑ από την ομάδα του Κάτας).

Μετά από 4 σερί νίκες στη Euroleague, οι Πράσινοι ηττήθηκαν και το ρεκόρ τους έπεσε στο 12-9, προτού υποδεχθούν την Αρμάνι Μιλάνο (25/1) στην Αθήνα.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στη Euroleague με 17 πόντους και ήταν ο άνθρωπος που ηγήθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ανατρέψει τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από ένα καταστροφικό διάστημα που τον έφερε στο -13 (55-42). Οι Πράσινοι το πάλεψαν, μείωσαν μέχρι στους 2 πόντους (64-62), αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν βρήκαν τα μεγάλα σουτ που έψαχναν. Στο φινάλε μάλιστα παραδόθηκαν εντελώς, με τη Μακάμπι να αυξάνει σταθερά την υπέρ της διαφορά μέχρι να φτάσουμε στο τελικό +15.

Περισσότερα σε λίγο…
 

To Top