Αθλητικά

Στην κηδεία της θείας του στο Μεξικό ο Πισάρο – Συντετριμμένη όλη η οικογένεια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κηδεία της θείας του στο Μεξικό ο Πισάρο - Συντετριμμένη όλη η οικογένεια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο Μεξικό ο παίκτης της ΑΕΚ και στη συνέχεια παρέστη στην κηδεία της θείας του Ελίζαμπεθ, η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας το βράδυ του Σαββάτου.

Η μητέρα του Πισάρο τραυματίστηκε επίσης κατά την επίθεση εις βάρος της οικογένειας, όπως και ο θείος του, αλλά είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα, ξεκαθαρίστηκε από τις αρχές πως δεν τραυματίστηκαν από όπλο, αλλά και οι δύο έφεραν χτυπήματα από τους δράστες. Η μητέρα του Πισάρο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο πατέρα του 29χρονου άσου της ΑΕΚ, Πόνσε, μίλησε στους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Είναι πολύ στεναχωρημένος για ότι έγινε, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και οι δράστες να πληρώσουν για όσα έκαναν. Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του και εγώ είμαστε καλά.

Υπάρχει μεγάλη ενότητα στην οικογένειά μας. Η οικογένεια της συζύγου μου είναι πολύ πληγωμένη και υποφέρει πολύ και θέλουμε οι αρχές να δουλέψουν και να μας βοηθήσουν να βρούμε τους υπεύθυνους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ενοχλούμε κανέναν. Οσοι μας γνωρίζουν, ξέρουν πως ερχόμαστε από ταπεινές ρίζες. Είμαστε μια ήρεμη οικογένεια που ασχολείται με το πετρέλαιο και ζούμε από τη δουλειά μας».

To Top