Αθλητικά

Μίλησε ο νόμος του ΟΑΚΑ – “Ατσάλινη” άμυνα και εκτελεστής Ναν… καθάρισαν τη Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε ο νόμος του ΟΑΚΑ - "Ατσάλινη" άμυνα και εκτελεστής Ναν... καθάρισαν τη Φενέρ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι ξεκίνησαν άσχημα το παιχνίδι, οι Πράσινοι έπαιξαν ψυχωμένη άμυνα και είδαν τον Κέντρικ Ναν να παίρνει… φωτιά στην επίθεση, για να φτάσουν σε πολύ σημαντική νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 74-63.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη με 74-63 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έφτασε στο 16-10 και άφησε την αντίπαλο του μία νίκη πίσω, στο 15-11, πατώντας γερά στην πρώτη 4άδα!

Το μόνο αρνητικό της βραδιάς για τους Πράσινους ήταν πως δεν κατάφεραν να υπερκαλύψουν τη διαφορά, με την οποία είχαν χάσει στην Τουρκία (-14), κάτι που σημαίνει πωςθα μειονεκτούν με τη Φενέρ σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η άμυνα του Τριφυλλιού, που έσφιξε για τα καλά μετά τη δεύτερη περίοδο, κράτησε τους Τούρκους μόλις στους 64 πόντους, κάνοντας τη διαφορά στο παιχνίδι. Αντίστοιχα, στην επίθεση το πήρε… πάνω του ο Κέντρικ Ναν, που ενώ ξεκίνησε χλιαρά, με μόλις 4 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους.

Ο Ματίας Λεσόρ πέτυχε 13 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ και κέρδισε πολλά φάουλ, κυριαρχώντας στις δύο ρακέτες. Ο  Λούκα Βιλντόσα σημείωσε 7 πόντους, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Ντίνος Μήτογλου σκόραραν από 6 έκαστος, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε 5 πόντους. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραγνωριστεί η τεράστια συνεισφορά Καλαϊτζάκη και Ερνανγκόμεθ στην άμυνα!

Περισσότερα σε λίγο…

To Top