Αθλητικά

Ατάκα που θα ζητηθεί από παλαίμαχο παίκτη – “Καλύτερος του Τερίμ ο Λουτσέσκου”

Ατάκα που θα ζητηθεί από παλαίμαχο παίκτη - "Καλύτερος του Τερίμ ο Λουτσέσκου"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και πήρε θέση για την μάχη των… πάγκων στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Διλμπέρης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός όπου και μίλησε για τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος για ΠΑΟΚ και Άρη με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό αντίστοιχα , τη σύγκριση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Φατίχ Τερίμ αλλά και τον Ηρακλή.

«Ο Άρης δεν διατυμπανίζει τον στόχο του Κυπέλλου μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στον τελικό, επίσης στον Παναιτωλικό χαρακτηρίζουν το παιχνίδι αυτό τελικό και θα έχει δίπλα του τον κόσμο του, όπως και ο Άρης θα μπορεί να διορθώσει οποιοδήποτε λάθος με τη βοήθεια του κόσμου του στον Παναιτωλικό. Ο Άρης έχει το μομέντουμ και πρέπει να φανεί σοβαρός σε μία σημαντική αναμέτρηση που κρίνει στόχο καθώς φέτος είναι η ευκαιρία τους».

Για τον αυριανό ημιτελικό: «Παρτίδα σκάκι για δύσκολους λύτες το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Η τακτική θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είδαμε έναν ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ όπου ο Αλμέιδα κέρδισε τακτικά τον Λουτσέσκου. Ο Αλμέιδα φοβήθηκε δικαιολογημένα το παιχνίδι, ενώ ο Λουτσέσκου όχι γιατί έπαιζε στην έδρα του και αυτό το αποτέλεσμα θα του έδινε πλεονέκτημα. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό , για εμένα έχει το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι και προβλέπω ένα σκορ 2-1».

Συγκρίνοντας τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Φατίχ Τερίμ: «Δεν θέλω να μειώσω την αξία του Τερίμ, αλλά θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου είναι καλύτερος προπονητικής τακτικά».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top