Αθλητικά

Καμπανάκι για ΠΑΟΚ – Δύο παίκτες είναι φουλ κουρασμένοι – Ποιους άφησε στο περιθώριο ο Λουτσέσκου

Καμπανάκι για ΠΑΟΚ - Δύο παίκτες είναι φουλ κουρασμένοι - Ποιους άφησε στο περιθώριο ο Λουτσέσκου

Ενα από τα πιο ανησυχητικά συμπεράσματα ενόψει Ντινάμο που παραδέχθηκε και ο Λουτσέσκου εξηγώντας πάνω σε αυτό και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι προβλέψιμος στο παιχνίδι του, ήταν ότι σημαντικοί παίκτες εν εμφανίστηκαν κουρασμένοι.

Ο Μπάμπα και ο Μεϊτέ, κυρίως, έβγαλαν μία εικόνα που δεν είχαμε συνηθίσει από εκείνους. Στα τελευταία ματς έπαιξαν ασταμάτητα και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον κανόνα που ακολουθούσε ο Λουτσέσκου μέχρι πριν λίγες εβδομάδες από την αρχή της σεζόν και τον ήθελε να κάνει 5-6 αλλαγές στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο Λουτσέσκου υπεραμύνθηκε της αλλαγής φιλοσοφίας του, λέγοντας «όλοι οι παίκτες είναι κουρασμένοι γιατί ακολουθούν την ίδια διαδικασία και δουλειά.

Αν αναλύσουμε ακριβώς τις αλλαγές που έγιναν, θα βρείτε 1-2 διαφορετικές αλλαγές, τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικών συνθηκών, κάναμε αυτό που έπρεπε τηρουμένων των αναλογιών γι’ αυτά τα παιχνίδια». Η αλήθεια είναι ότι αυτή η αλλαγή φιλοσοφίας προέκυψε μετά τον χαμένο πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό με 0-1.

Έκτοτε ο Λουτσέσκου, έχει βάλει στο περιθώριο παίκτες όπως ο Τσιγγάρας και ο Ράφα Σοάρες που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής από την αρχή της σεζόν. Ο Χαλκιδικιώτης μέσος έπαιξε ένα λεπτό με τον Πανσερραϊκό και έξι με τη Λαμία, ενώ ο Σοάρες έπαιξε μεν αναγκαστικά στο Αγρίνιο (ακόμη ο Μπάμπα προστατευόταν μετά την διάσειση στην Λεωφόρο), αλλά από εκεί και πέρα πήρε αγωνιστικά λεπτά μόνο στις Σέρρες.

Με αυτά που δήλωσε ο Λουτσέσκου «κάναμε αυτό που έπρεπε τηρουμένων των αναλογιών», έδειξε ότι πλέον δεν είναι στις πρώτες επιλογές του. Ετσι, όμως υπερφορτώνονται με αγωνιστικά λεπτά παίκτες όπως ο Μπάμπα και ο Μεϊτε και τις συνέπειες τις είδαμε…

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top