Αθλητικά

Σκάει μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟΚ, “πιέζει” ο παίκτης – Σπάει το συμβόλαιο!

Τους ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ, πληρώνει ο Μαρινάκης - Ο πρώτος που "τέλειωσε" στην ΑΕΚ - 2ο Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟ!

Ο Λουτσέσκου τον θέλει στην αρχική του 11αδα και ο έμπειρος άσος πιέζει τον μάνατζέρ του για να μπορέσει να γυρίσει στον Δικέφαλο.

Ανεξαρτήτως του αν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Πρωτάθλημα ή όχι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα συντελεστούν αλλαγές στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα παραμείνει ο -δανεικός από τη Μπενφίκα- Σουαλιό Μεϊτε, ερωτηματικό παραμένει ο Στέφαν Σβαμπ (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται), ο Μάρκος Αντόνιο θα αποχωρήσει, ενώ ο Χάρης Τσιγγάρας είναι στον «αέρα» αφού παίρνει λιγοστό χρόνο συμμετοχής. 

Το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού μπάτζετ αναμένεται να επενδυθεί στην ενίσχυση του κέντρου, καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμα και 3-4 κινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναπτυχθεί το σενάριο περί πιθανής επιστροφής του Γιόζιπ Μίσιτς στην Τούμπα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κροάτης μέσος είναι ενήμερος για το τσεκάρισμα που υφίσταται για την περίπτωσή του από τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν ότι μόνο αρνητικός δεν δηλώνει στην προοπτική να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα! 

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να ρωτά συνεχώς τον μάνατζέρ του προκειμένου να ενημερώνεται για το αν υπάρχει κάτι νεότερο από την πλευρά του ΠΑΟΚ. Πάντως, αν και όντως το τσεκάρισμα ισχύει, ο Μίσιτς δεν αποτελεί παρά μόνο μία από τις περιπτώσεις οιυ εξετάζουν οι Θεσσαλονικείς για προσθήκη στον άξονα. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια παραπάνω εξέλιξη στην υπόθεση μέχρι στιγμής. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτικό σενάριο για ΠΑΟΚ με τρεις αποχωρήσεις – “Βέτο” Σαββίδη για ρήτρα!
 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top