Αθλητικά

Ετοιμάζει κόλπο… γκρόσο ο Ραζβάν – Έτσι θα βάλει ΣΤΟΠ στον Ποντένσε

Ετοιμάζει κόλπο... γκρόσο ο Ραζβάν - Έτσι θα βάλει ΣΤΟΠ στον Ποντένσε

Δικέφαλος του Βορρά και Ερυθρόλευκοι παίζουν… τελικό για να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει πως πρέπει να σταματήσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών αν θέλει να έχει ελπίδες για νίκη.

ΠΑΟΚ: Ήταν το 64ο λεπτό του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα όταν ο Χοσέ Μεντιλίμπαρ αντικατέστησε τον Ντάνιελ Ποντένσε περνώντας στο παιχνίδι τον Γιώργο Μασούρα. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η κίνηση αυτή εμπεριείχε ένα μικρό ρίσκο απέναντι σε μία ομάδα Πρέμιερ Λιγκ, που αν ισοφάριζε μπορεί άμεσα να έπιανε εξοντωτικό ρυθμό και οι «ερυθρόλευκοι» να απειλούνταν και με άλλα γκολ.

Γιατί, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός κατέληξε στην συγκεκριμένη απόφαση; Η λογική λέει ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού σκέφτηκε το ματς στην Τούμπα αύριο και αν κανείς επιχειρήσει μία μικρή αναδρομή των δύο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού επί ημερών Μεντιλίμπαρ θα συμφωνήσει με αυτή την εκτίμηση.

Σε αυτά τα δύο ματς που οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-4 στην Τούμπα και 2-1 στο Καραϊσκάκη, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είναι αναμφίβολα ο MVP, καθώς έχει συμμετοχή στα πέντε από τα έξι γκολ που σημείωσε η ομάδα του Πειραιά. Στο ματς της Τούμπας, από δική του κάθετη πάσα έγινε το 0-1 του Ναβάρο στην εξέλιξη της φάσης, το 1-2 ήρθε με δικό του άπιαστο σουτ, στο 1-3 πιστώθηκε ασίστ στον Ελ Κααμπί και στο 1-4 ήταν δικό του σουτ και απόκρουση του Κοτάρσκι που έδωσε στον Μαροκινό το δικαίωμα να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο ματς του Καραϊσκάκη, δε, έκανε την κούρσα και την κάθετη πάσα στον Ζέλσον Μαρτίνς για το 2-0. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, προφανώς, έχουν αναλύσει πολύ καλύτερα τον κομβικό ρόλο του 29χρονου μεσοεπιθετικού στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα ετοιμάσουν ένα σχέδιο για να μπει φρένο στη δράση του. Η επιτυχία του προφανώς θα γείρει ακόμη πιο αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ και θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top