Αθλητικά

Λουτσέσκου: “Ο πιο όμορφος τίτλος στην καριέρα μου”

Λουτσέσκου: "Ο πιο όμορφος τίτλος στην καριέρα μου"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, τόνισε πως οι παίκτες του δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχουν καταφέρει και εξήγησε γιατί θεωρεί αυτό το τρόπαιο το πιο σημαντικό από όσα έχει κατακτήσει

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στην πατρίδα του για να ξεκινήσει και αυτός τις ολιγοημέρες διακοπές του. Όπως συμβαίνει συνήθως ο προπονητής του ΠΑΟΚ πολιορκήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους και στις δηλώσεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόνισε πως οι περισσότεροι από τους παίκτες του δεν έχουν ακόμη συνηδιτοποιήσει τι έχουν καταφέρει

“Ήταν αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στην αρχή της σεζόν. Ήταν τόσο δύσκολο να τα καταφέρουμε και για αυτό πρόκειται για μια ξεχωριστή που γέμισε τις ψυχές μας ευχαρίστηση.

Και σήμερα είπα στα παιδιά ότι πιθανότατα δεν έχουν καταλάβει τι έχουν πετύχει και τι έχουν προσφέρει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ωστόσο η ζωή του έχει τώρα αλλάξει.

Ξυπνούν κάθε πρωί ως πρωταθλητής. Είναι απλά αδύνατο να το περιγράψει κανείς. Αντιμετωπίσαμε τόσες δυσκολίες απέναντι σε τόσο ισχυρούς αντιπάλους, που με κάνει να πιστεύω ότι αυτός είναι ο πιο όμορφος τίτλος από όσους έχω κερδίσει” είπε ο 55χρονος τεχνικός.

To Top