Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης, η επόμενη μέρα: Το μέλλον του Τσους Ματέο και οι σκέψεις για το ρόστερ

Ρεάλ Μαδρίτης, η επόμενη μέρα: Το μέλλον του Τσους Ματέο και οι σκέψεις για το ρόστερ

Η “Marca” παρουσίασε τα πρώτα δεδομένα που ισχύουν στην επόμενη μέρα της Ρεάλ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό της EuroLeague, εστιάζοντας στο αμφίβολο μέλλον του Τσους Ματέο στον πάγκο, καθώς και στις υποθέσεις των Χεζόνια, Ταβάρες και Πουαριέ.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό της EuroLeague έφερε την Ρεάλ μπροστά στον καθρέφτη λίγο νωρίτερα από ότι περίμεναν όλοι, αφού η σεζόν στην Ισπανία είναι ακόμα σε εξέλιξη. Η “Marca” ωστόσο έκανε ήδη μία ανάλυση της επόμενης ημέρας, κυρίως όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ και τις πιθανές αποχωρήσεις, χωρίς να εστιάσει στις μεταγραφές που θα γίνουν.

Σύμφωνα με την μαδριλένικη ιστοσελίδα, το μέλλον του Τσους Ματέο θα κριθεί εν πολλοίς από το τι θα κάνει η Ρεάλ στους τελικούς. Το συμβόλαιο του έμπειρου τεχνικού λήγει το καλοκαίρι, συζητήσεις για ανανέωση έχουν γίνει, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει, παρά το γεγονός ότι κάποια στιγμή γράφτηκε αυτό.

Όσον αφορά τον Μάριο Χεζόνια, η υπόθεση παραμένει παγωμένη. Το όνομα του Κροάτη συνδέεται εδώ και μήνες με τον Παναθηναϊκό AKTOR – ακόμα και από την Marca – ωστόσο οι Μαδριλένοι ελπίζουν ακόμα ότι θα μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή. Μία χρυσή τομή που δύσκολα θα βρεθεί με τον Βενσάν Πουαριέ, ειδικά μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Έντι Ταβάρες, με τον Γάλλο να οδεύει προς την Αναντολού Εφές.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι υποθέσεις της τετράδας των βετεράνων Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σέρχιο Γιουλ και Φαμπιάν Κοζέρ. Ο Ρούντι έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν, ο Ροντρίγκεθ κάνει τις ίδιες σκέψεις, ενώ ο Κοζέρ φέρεται να θέλει να αποχωρήσει. Ο μόνος που έχει εκδηλώσει ξεκάθαρα την επιθυμία του να μείνει είναι ο Γιουλ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανανεώσει το συμβόλαιό του.

To Top