Αθλητικά

Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Γιαννακόπουλο για τον Αταμάν στις 8 Μαρτίου 2023

Ο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Γιαννακόπουλο για τον Αταμάν στις 8 Μαρτίου 2023

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω ανάρτησής του στα social media αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Δημήτρη Γιανανκόπουλο για τον Εργκίν Αταμάν στις 8 Μαρτίου του 2023.

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έκανε ανάρτηση στα social media, όπου αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Δημήτρη Γιανανκόπουλο για τον Εργκίν Αταμάν στις 8 Μαρτίου 2023.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατέκτησε την 7η EuroLeague της ιστορίας του και ο Ραζνάτοβιτς θέλησε να δημοσιοποιήσει τον πρώτο διάλογό του με τον διοικητικό ηγέτη της πράσινης ΚΑΕ, από το οποίο ξεκίνησαν όλα για να έρθει ο Εργκίν Αταμάν στο τριφύλλι.

Αναλυτικά:

“Απλά μεταξύ μας. Αν αποφασίσεις το καλοκαίρι να κάνεις κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό, Αταμάν. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περισσότερο για ελληνικό πόλεμο, παρά για Ισπανούς. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά για να ξέρεις ότι δεν είναι αδύνατον αν ενδιαφέρεσαι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα playoffs της EuroLeague”, ήταν το μήνυμα του Ραζνατοβιτς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: “Γεια… ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ναι, με ενδιαφέρει πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω για αυτό σύντομα”

To Top