Αθλητικά

Ολυμπιακός: Πάρτι με τον ερυθρόλευκο ύμνο και με τραγούδια στον Πειραιά, εν αναμονή του ανοιχτού λεωφορείου της ομάδας

Ολυμπιακός: Πάρτι με τον ερυθρόλευκο ύμνο και με τραγούδια στον Πειραιά, εν αναμονή του ανοιχτού λεωφορείου της ομάδας

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, περιμένοντας τους θριαμβευτές της “OPAP Arena” που θα έφταναν εκεί με ανοιχτό λεωφορείο για να κορυφωθεί το πάρτι για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα, με το χρυσό γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, και το γεγονος αυτό προκάλεσε σεισμικές αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά πάνω από όλα, στη φυσική έδρα του συλλόγου, στον Πειραιά.

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ήταν ένα από τα μέρη που η διοίκηση των ερυθρολεύκων είχε στήσει γιγαντοοθόνη για να μπορέσει ο κόσμος της να παρακολουθήσει τον αγώνα και μετά το φινάλε ακολούθησε ένας πρωτοφανής χαμός, με δεκάδες χιλιάδες κόσμου να μένουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να γιορτάσουν την επιτυχία.

Μάλιστα, εν αναμονή του ανοιχτού λεωφορείου, το κέφι χτύπησε… κόκκινο, αφού από τα μεγάφωνα έπαιξαν μεταξύ άλλων ο ύμνος του συλλόγου και η “Θάλασσα του Πειραιά”.

Δείτε videos από το ερυθρόλευκο πάρτι:

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

To Top