Αθλητικά

Μπάγερν: Απογοητευμένος ο Κίμιχ λόγω της προσωρινής παύσης των διαπραγματεύσεων ενόψει Euro

Μπάγερν: Απογοητευμένος ο Κίμιχ λόγω της προσωρινής παύσης των διαπραγματεύσεων ενόψει Euro

Η Μπάγερν Μονάχου “πάγωσε” προσωρινά τις διαπραγματεύσεις με τον Κίμιχ για την επέκταση του συμβολαίου του λόγω της επικείμενης έναρξης του Euro και ο παίκτης αισθάνεται πως δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα του συλλόγου.

Το συμβόλαιο του Κίμιχ στην Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται το 2025 , ωστόσο οι επαφές ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα διακόπηκαν προσωρινά ενόψει Euro.

Αυτή η κίνηση από μεριάς των Βαυαρών είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί ο παίκτης πως δεν υπολογίζεται στο ίδιο βαθμό που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια και πλέον έχει διαμορφωθεί μία πολύ ρευστή κατάσταση, με το μέλλον του Γερμανού να είναι ανοικτό.

Ο 29χρονος μπορεί να εξετάσει τις εναλλακτικές του σε περίπτωση που δεν ανατραπεί το κλίμα και σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports ο ίδιος μπορεί να μετακινηθεί σε μία εκ των Μπαρτσελόνα, Σίτι, Λίβερπουλ και Άρσεναλ, με την πρώτη να έχει δείξει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, ο Κίμιχ φέρεται να επιθυμεί σε πρώτη φάση να γνωρίσει τον καινούριο προπονητή της ομάδας Βενσάν Κομπανί προκειμένου να έχει μία καλύτερη εικόνα συνολικά για την ομάδα και την προοπτική της. Ο παίκτης θα συνυπολογίσει αυτές τις παραμέτρους και είναι πιθανό να παρθεί η απόφαση μετά την λήξη του Euro.

To Top