Αθλητικά

Εθνικής Ισπανίας: Χωρίς τους Κουμπάρσι, Αλέις Γκαρσία και Γιορέντε η τελική 26αδα ενόψει Euro

Εθνικής Ισπανίας: Χωρίς τους Κουμπάρσι, Αλέις Γκαρσία και Γιορέντε η τελική 26αδα ενόψει Euro

Ο Λουίς Ντε λα Φουέντε παρέδωσε την λίστα με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ισπανίας που θα παραμείνουν στην αποστολή για το επικείμενο Euro στην Γερμανία.

Η Εθνική Ισπανίας ανακοίνωσε την λίστα με την τελική 26αδα με τους παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Λουίς Ντε λα Φουέντε στην Γερμανία για το Euro.

Οι παίκτες που χρειάστηκε να πουν αντίο στην αποστολή για να περιοριστεί ο αριθμός των παικτών σε 26 είναι οι Κουμπάρσι, Αλέις Γκαρσία και και Γιορέντε, με την απουσία του νεαρού αμυντικού της Μπαρτσελόνα από την λίστα να αποτελεί την έκπληξη από την ανακοίνωση του Ισπανού τεχνικού.

Η αποστολή της Εθνικής Ισπανίας

  • Τερματοφύλακες: Ράγια (Άρσεναλ), Ρεμίρο (Σοσιεδάδ).
  • Αμυντικοί: Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεάλ), Λαπόρτ (Αλ Νασαρ), Ρόμπιν λε Νορμαντ (Σοσιεδάδ), Ντάνι Βινιάν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νάτσο (Ρεάλ),Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν) και Κουκουρέγια (Τσέλσι).
  • Μεσοεπιθετικοί: Ροντρίγκο Ερνάντες (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρτίν Ζουμπιμέντι (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μίκελ Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Φαμπιάν Ρουίζ (Παρί), Πέντρι Γκονζάλες (Μπαρτσελόνα), Φερμίν Λόπεζ (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Μπαένα (Βιγιαρεάλ).
  • Επιθετικοί: Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ογιαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ),Ντάνι Όλμο (Λειψία), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Πέρες (Ρεάλ Μπέτις),Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο) και Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα).
To Top