Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Παίρνει εξτρέμ ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Παίρνει εξτρέμ ο Δικέφαλος

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έχει αρχίσει, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές με έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ εκτός των άλλων μεταγραφικών αναζητήσεων που έχει σε εξέλιξη, έχει προχωρήσει σημαντικά και μια περίπτωση μεσοεπιθετικού που θα ενισχύσει το αριστερό άκρο του Δικεφάλου.

Μια θέση που δεν ήταν στις προτεραιότητες -αυτές σύμφωνα με την εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένουν στα χαφ και στον φορ- ήταν όμως σε εκκρεμότητα από την περασμένη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Φαίνεται πως έχει προκύψει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση, παίκτη που μένει ελεύθερος και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την προχωρούν ώστε να προσφέρουν μια ακόμη λύση στον 55χρονο τεχνικό.

Με την υπόθεση της παραμονής ή όχι στην Τούμπα του Γιάννη Κωνσταντέλια, που πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκε αριστερά, να παραμένει σε εκκρεμότητα, η ανάγκη ενός ποδοσφαιριστή που μαζί με τον αειθαλή Τάισον θα καλύψει την αριστερή πλευρά είναι ακόμη περισσότερο αναγκαία.

Έτσι όλα δείχνουν ότι άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μεταγραφικό μέτωπο μαζί με τα υπόλοιπα που θέλουν να κλείσουν οι επιτελείς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

To Top