Αθλητικά

Εθνική Ελλάδας: Εισιτήρια και στα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Παρασκευή (21/6) για το Προολυμπιακό και για το φιλικό με την Πολωνία

Εθνική Ελλάδας: Εισιτήρια και στα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Παρασκευή (21/6) για το Προολυμπιακό και για το φιλικό με την Πολωνία

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να δώσουν το παρών τόσο στην α’ φάση του Προολυμπιακού τουρνουά (2-7/7), όσο και στο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Παρασκευή (21/6).

Η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Πολωνία ενόψει του Προολυμπιακού (2-7/7) έχει ξεκινήσει, με το τζάμπολ να γίνεται την Παρασκευή (21/6) στις 20:00.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων τόσο για το φιλικό προετοιμασίας, όσο και για την πρώτη φάση του τουρνουά θα είναι δυνατή και μέσω των εκδοτηρίων του ΣΕΦ. Ειδικότερα, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να στηρίξουν από κοντά την Εθνική θα μπορούν να προμηθευτούν τα “μαγικά χαρτάκια” από το πρωί της Παρασκευής (21/6) στις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

“Η Εθνική Ανδρών είναι έτοιμη να δώσει το πρώτο της φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία στο ΣΕΦ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (21/6) στις 20.00 και μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας με ένα «κλικ» ΕΔΩ. Εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα, από όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν και εισιτήρια για την Α’ Φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά σε προνομιακές τιμές.

To πρόγραμμα των αγώνων της Α’ Φάσης είναι το εξής:

2/7

17.30 Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία

21.00 Σλοβενία – Κροατία

3/7

17.30 Κροατία – Νέα Ζηλανδία

21.00 Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα

4/7

17.30 Νέα Ζηλανδία – Σλοβενία

21.00 Ελλάδα-Αίγυπτος

Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα ανοίξουν στις 21 Ιουνίου στις 10.00 και θα παραμείνουν ανοιχτά ως την έναρξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Πολωνία”.

To Top