Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η δουλειά στην Αυστρία ξεκίνησε με γυμναστήριο

Παναθηναϊκός: Η δουλειά στην Αυστρία ξεκίνησε με γυμναστήριο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του στην Αυστρία και ανέβασε το πρώτο VIDEO με ασκήσεις στο γυμναστήριο στο Σλάντμινγκ.

Το Σάββατο (22/6) ο Παναθηναϊκός πέταξε για την Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο και εκεί θα δώσει και τρία φιλικά με Χάους Ιμ Ένσταλ, Πάφο και Γκόρνικ Ζάρμπζε.

Η δουλειά στο Σλάντμινγκ ξεκίνησε την Κυριακή (23/6). Το πρόγραμμα την πρώτη μέρα περιείχε και ασκήσεις στο γυμναστήριο, με την πράσινη ΠΑΕ να ανεβάζει το ανάλογο VIDEO στο Youtube.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις την 1η Ιουλίου, ενώ απόντες είναι οι διεθνείς, ενώ μαζί του απόντες είναι και οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας.

To Top