Αθλητικά

Ο Ντάριο Σάριτς υπέγραψε για δύο χρόνια και 10.6 εκατομμύρια δολάρια στους Ντένβερ Νάγκετς

Ο Ντάριο Σάριτς υπέγραψε για δύο χρόνια και 10.6 εκατομμύρια δολάρια στους Ντένβερ Νάγκετς

Συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους Ντένβερ Νάγκετς έναντι 10.6 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο Ντάριο Σάριτς. Ο GM της ομάδας, βρέθηκε προ ημερών στο ΣΕΦ για να τσεκάρει από κοντά την περίπτωση του Κροάτη ψηλού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ενδιαφέρθηκε και ρώτησε για την περίπτωση του Ντάριο Σάριτς, όμως ο Κροάτης ψηλός βρήκε καλό συμβόλαιο στο NBA και θα συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο διεθνής Κροάτης φόργουορντ/σέντερ κάνει πολύ καλές εμφανίσεις στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ, μετρώντας 17.3 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε τρία ματς κι αυτές ήταν που του χάρισαν ένα διετές deal ύψους 10.6 εκατομμυρίων ευρώ με τους Ντένβερ Νάγκετς. Player option υπάρχει στον δεύτερο χρόνο του συμβολαιού, σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Μάλιστα, πριν από μερικά 24ωρα, ο General Manager των πρωταθλητών του 2023, Κάλβιν Μπουθ, βρέθηκε στον Πειραιά και παρακολούθησε δια ζώσης τον Σάριτς. Αν και το μυαλό όλων, πήγε αρχικά στον Βάλτκο Τσάνταρ που άνηκε στους Νάγκετς, αλλά έχασε όλη την περσινή σεζόν, λόγω τραυματισμού.

Την αγωνιστική περίοδο 2023/24 ο Σάριτς μέτρησε 8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 17 λεπτά συμμετοχής σε 64 παιχνίδια με το Γκόλντεν Στέιτ, ενώ συνολικά σε 477 αγώνες κανονικών περιόδων στο NBA έχει 10.6 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.9 τελικές πάσες.

To Top