Με τον Νίκο Μωραΐτη, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τα 70 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που με επιστολή τους ζήτησαν τη διαγραφή του, τα έβαλε ο Χρήστος Σπίρτζης σε νέα του συνέντευξη στο Attica.

Απαντώντας σχετικά με τα μέλη που ζήτησαν τη διαγραφή του, ανέφερε:«Εβδομήντα μέλη, όχι εκλεγμένα. Όταν 70 μέλη ζητάνε τη διαγραφή ενός μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα ήταν γιατί προαναγγέλθηκε από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη, όχι επίσημα, αλλά προαναγγέλθηκε από τον Νίκο τον Μωραΐτη που είναι υβριστής μας και του Κώστα Ζαχαριάδη και του Γιώργου Βασιλειάδη, δήθεν από μόνος του επεμβαίνει».

Παράλληλα, υποστηρίξε πως «Αποκαλύφθηκε ότι υπάρχει μια πολύ στενή σχέση και συνεργασία του διευθυντή του γραφείου Τύπου με τους υβριστές μας».

Ακόμα μιλώντας για τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη και τα τρολ του διαδικτύου, ανέφερε: «Οι υβριστές μας στο διαδίκτυο, υβριστές με σεξιστικά υπονοούμενα, χαρακτηρισμούς, όχι βούρκος βόθρος. Αφού δεν τον εκφράζει κανένας άλλος τον Στέφανο Κασσελάκη, έπρεπε να έχει φύγει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του. Δεν τον εκφράζουν και οι 70 που είναι ομάδα του. Δεν τον εκφράζει ο αδερφός του. Δεν τον εκφράζουν τα μέλη της ΚΕ που μας υβρίζουν. Ποιος τον εκφράζει;»