Αθλητικά

Η Εθνική Νέων Γυναικών πήρε άνευ αγώνα το ματς με τη Βουλγαρία λόγω γαστρεντερίτιδας και κατετάγη 9η στο Ευρωπαϊκό U20 Β΄ Κατηγορίας

Η Εθνική Νέων Γυναικών πήρε άνευ αγώνα το ματς με τη Βουλγαρία λόγω γαστρεντερίτιδας και κατετάγη 9η στο Ευρωπαϊκό U20 Β΄ Κατηγορίας

Η Εθνική Νέων Γυναικών κατετάγη 9η στο Ευρωπαϊκό U20 Β’ Κατηγορίας, καθώς πήρε άνευ αγώνα το παιχνίδι με τη Βουλγαρία, λόγω μη προσέλευσης αντιπάλου, εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που έχει χτυπήσει σχεδόν όλες τις αθλήτριες της ομάδας.

Η Εθνική Νέων Γυναικών πήρε με 20-0 άνευ αγώνα το ματς με τη Βουλγαρία, καθώς η αντίπαλος δεν έδωσε το παρών στο γήπεδο, λόγω των κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας που έχουν χτυπήσει την ομάδα.

Η ελληνική ομάδα μετά από αυτή την εξέλιξη κατετάγη 9η στο Ευρωπαϊκό U20 Β’ Κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι στο χθεσινό (13/7) παιχνίδι με την Ελβετία, η Εθνική Νέων Γυναικών παρατάχθηκε με έξι αθλήτριες λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Η γαστρεντερίτιδα που έχει χτυπήσει όλες τις ομάδες στο Ευρωπαϊκό U20 (Β’ κατηγορίας) που ολοκληρώνεται σήμερα στη Σόφια στάθηκε η αφορμή να μην διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Νέων Γυναικών με αντίπαλο τη Βουλγαρία.

Η Ελλάδα παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε (χθες ουσιαστικά αγωνίστηκε με έξι παίκτριες απέναντι στην Ελβετία) έφτασε κανονικά στο γήπεδο για τον προγραμματισμένο αγώνα (12.30) με τη Βουλγαρία, ωστόσο, η αντίπαλος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» λόγω της γαστρεντερίτιδας που έχει χτυπήσει σχεδόν όλες τις αθλήτριές της.

Η αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών βάσει των κανονισμών περίμενε στο γήπεδο την αντίπαλο, η οποία δεν εμφανίστηκε, με τους διαιτητές μετά από λίγο να κλείνουν το φύλλο αγώνα. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Ελλάδα κέρδισε άνευ αγώνα με 20-0 τη Βουλγαρία και κατέλαβε την 9η θέση στη διοργάνωση”.

To Top