Αθλητικά

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τον Πάτρικ Μπέβερλι και φτιάχνει ρόστερ για να χτυπήσει το EuroCup

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τον Πάτρικ Μπέβερλι και φτιάχνει ρόστερ για να χτυπήσει το EuroCup

Η Χάποελ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάτρικ Μπέβρλι, προσθέτοντας ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα της για να χτυπήσει το EuroCup.

Τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ θα φοράει και επίσημα τη σεζόν 2024/25 ο Πάτρικ Μπέβερλι (1988, 1.88 μέτρα). Η ομάδα του Στέφανου Δέδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αμερικανό γκαρντ το βράδυ της Τρίτης (16/7).

Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική μέρα. Ο Πάτρικ Μπέβερλι εντάσσεται στην οικογένεια της Χάποελ Τελ Αβίβ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και όλη τη διοίκηση που το έκαναν αυτό, και φυσικά να ευχαριστήσω και τον Πάτρικ, ο οποίος κατά τη διάρκεια των συναντήσεων μαζί μας, έδειξε μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο. Ο Πάτρικ είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη μετακόμιση, είναι πολύ πεινασμένος και έτοιμος να αποδείξει και να αγωνιστεί για τον σύλλογο και τους οπαδούς”, ανέφερε ο General Manager του ισραηλινού κλαμπ, Γιώργος Χήνας.

Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία κίνηση που έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλες αξιοσημείωτες κινήσεις, καθώς η Χάποελ Τελ Αβίβ έχει επίσης προσθέσει στο ρόστερ της τους Τζόναθαν Μότλεϊ, Αϊζάια Γουέινραϊτ, Μπεν Μπέντιλ, Τζο Ράγκλαντ, Μάρκους Φόστερ, Νόαμ Γιακόβ, Οζ Μπλέιζερ, Γκάι Παλάτιν και Μίρον Ρούινα. Είναι σαφές πως στόχος είναι η κατάκτηση του EuroCup, αλλά και η αμφισβήτη της εγχώριας κυριαρχίας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To Top