Αθλητικά

Ο Κάιλ Χάινς έβγαλε το καπέλο στον Βαγγέλη Ζούγρη, παίρνοντας πάσα από το αφιέρωμα της FIBA

Ο Κάιλ Χάινς έβγαλε το καπέλο στον Βαγγέλη Ζούγρη, παίρνοντας πάσα από το αφιέρωμα της FIBA

Η FIBA έκανε αφιέρωμα στον Βαγγέλη Ζούγρη και αναρωτήθηκε αν είναι ο Κάιλ Χάινς της Ελλάδας. Ο Αμερικανός σέντερ της Αρμάνι πήρε την πάσα και έβγαλε το καπέλο στον νεαρό Έλληνα ψηλό.

Ο Βαγγέλης Ζούγρης μπορεί να υστερεί σε ύψος, όμως σίγουρα δεν υστερεί σε θέληση, πείσμα και ικανότητα. Ο διεθνής σέντερ της Εθνικής Νέων Ανδρών πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις στο EuroBasket U20 στην Γκντίνια, μετρώντας κατά μέσο όρο 12.8 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε πέντε παιχνίδια.

Κάπως έτσι, ο παίκτης του Περιστερίου είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα έχει φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνψωσης και η FIBA δεν θα μπορούσε να μην το αναγνωρίσει αυτό. Για αυτό ακριβώς ετοίμασε ένα αφιέρωμα για τον Ζούγρη, και αναρωτήθηκε αν αυτός είναι ο Κάιλ Χάινς της Ελλάδας, μιας και οι δύο είναι undersized centers. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και νυν αθλητής της Αρμάνι Μιλάνο, είδε το συγκεκριμένο αφιέρωμα, το κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και έγραψε: “Σεβασμός για τον Βαγγέλη Ζούγρη!!!”.

To Top