Αθλητικά

Άρης: Απρόοπτο με την πτήση, αύριο μεταβαίνει στο Άμστερνταμ

Άρης: Απρόοπτο με την πτήση, αύριο μεταβαίνει στο Άμστερνταμ

Εμπόδια για τον Άρη στην προσπάθεια μετάβασής του στην Ολλανδία, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να μπουν στο αεροπλάνο από το Μόναχο για το Άμστερνταμ κι έτσι απόψε θα διανυκτερεύσουν στη Γερμανία.

Ο Άρης πέταξε για την Ολλανδία και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο μπήκαν εμπόδια στη μετάβαση των κίτρινων.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προγραμματίσει να φτάσουν στο Άμστερνταμ μέσω Μονάχου, ωστόσο υπήρξε πρόβλημα στη δεύτερη πτήση (από το Μόναχο στο Άμστερνταμ) λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με το λογισμικό της Microsoft. Η αποστολή του Άρη θα διανυκτερεύσει στη Γερμανία και το μεσημέρι της Δευτέρας θα πετάξει για Ολλανδία.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: Τα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως σε όλο τον κόσμο με τα λογισμικά της Microsoft έπληξαν και την αποστολή της ομάδας μας!

Η αποστολή του ΑΡΗ πέταξε κανονικά νωρίς το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Μόναχο, αλλά εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων ακυρώθηκε η πτήση από το Μόναχο για το Άμστερνταμ!

Έτσι η αποστολή θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά απόψε στη βαυαρική πρωτεύουσα και θα πετάξει για την Ολλανδία αύριο το μεσημέρι.

Εκ των πραγμάτων θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων”.

To Top