Αθλητικά

Βανδαλισμοί στο γήπεδο της Μπότεφ, πριν τη ρεβάνς της με τον Παναθηναϊκό

Βανδαλισμοί στο γήπεδο της Μπότεφ, πριν τη ρεβάνς της με τον Παναθηναϊκό

Το ντέρμπι της Μπότεφ με την Λοκομοτίβ άφησε πληγές στο γήπεδο της πρώτης λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το Europa League, με τη διοίκησή της να κάνει λόγο για βανδαλισμούς από πλευράς οπαδών των φιλοξενουμένων.

Η Μπότεφ μετράει αντίστροφα για το δεύτερο ραντεβού της με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των πρασίνων στο ΟΑΚΑ, με τους Βούλγαρους να έχουν ωστόσο το μυαλό τους και στο ματς που προηγήθηκε.

Ο λόγος για το τοπικό ντέρμπι με την άσπονδη εχθρό της στο Πλόβντιβ, την Λοκομοτίβ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Μπότεφ, σε ματς που σημαδεύτηκε από άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών πριν από την σέντρα.

Ωστόσο, η κατάσταση “ξέφυγε” ακόμη περισσότερο, με τη διοίκηση της Μπότεφ να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης στο Facebook πως οπαδοί της Λοκομοτίβ προχώρησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές σε διάφορα μέρη του γηπέδου, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικέ φωτογραφίες.

“Προς μεγάλη μας λύπη και απογοήτευση, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης βρήκαμε μεγάλες καταστροφές στον τομέα των φιλοξενούμενων και στους παρακείμενους χώρους. Μας ξεπερνάει το πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι ταυτίζονται με την πόλη μας και την χιλιοετή ιστορία της να συμπεριφέρονται σαν βάρβαροι στο σπίτι των οικοδεσποτών τους.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε κάποιο παράπονο από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της Λοκομοτίβ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι νιώθουν και αυτοί δυσφορία και αίσθηση ντροπής για το τι συνέβη”, αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση, με τους ανθρώπους της Μπότεφ να “τρέχουν” για να αποκαταστήσουν τις ζημιές ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη.

To Top