Αθλητικά

Μπάγερν μεταγραφές: Ανακοίνωσε την παραμονή του Κάρσεν Έντουαρντς

Μπάγερν μεταγραφές: Ανακοίνωσε την παραμονή του Κάρσεν Έντουαρντς

Την φανέλα της Μπάγερν θα φοράει και την νέα σεζόν ο Κάρσεν Έντουαρντς (26 χρονών, 1.80 μέτρα), με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του για 1+1 χρόνια.

Ο Κάρσεν Έντουαρτνς (26 χρονών, 1.80 μέτρα) θα είναι παίκτης της Μπάγερν και την σεζόν 2024/25. Την είδηση έκανε γνωστή η γερμανική ομάδα με ανακοίνωσή της, γνωστοποιώντας ότι ο βραχύσωμος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Την σεζόν 2023/24 ο Έντουαρντς είχε 12 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 39.3% στα τρίποντα σε 21 λεπτά συμμετοχής στο γερμανικό πρωτάθλημα και 11.5 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Αυτό πάντως που έπαιξε τελικά ρόλο στην παραμονή του ήταν ότι οδήγησε την Μπάγερν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, παίρνοντας το βραβείο του MVP των τελικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπάγερν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση του Όσκαρ Ντα Σίλβα, του Κέβιν Γεμπό και του Γιαμ Μάνταρ, καθώς και την παραμονή του Νικ Γουάιλερ-Μπαπ και του Ελίας Χάρις.

To Top