Αθλητικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άλλους δύο μήνες εκτός ο Μαλάσια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άλλους δύο μήνες εκτός ο Μαλάσια

Ο Ταϊρέλ Μαλάσια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να βρίσκεται εκτός πλάνων για τον Έρικ Τεν Χάαχ για ακόμη δύο μήνες.

Ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ταϊρέλ Μαλάσια αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για ακόμη δύο μήνες, σύμφωνα με τον προπονητή των “κόκκινων διαβόλων”, Έρικ Τεν Χάαχ.

Ο Ολλανδός διεθνής, ο οποίος έχασε όλη την περασμένη σεζόν ελέω ενός σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, απουσίασε και από την περιοδεία της Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ. Ο 24χρονος κάνει βήματα προόδου στο πρόγραμμα που ακολουθεί όμως ο Έρικ Τεν Χάαχ δεν περιμένει άμεσα την επιστροφή του.

“Είναι σε καλό σημείο, αλλά δεν ήρθε στις ΗΠΑ διότι πήρα μόνο όσους θα μπορούσαν να παίξουν ή να είναι διαθέσιμοι για προπόνηση σε γκρουπ”, δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής. “Δεν είναι μακριά, αλλά βρίσκεται σε μια κατάσταση προόδου. Σχετικά σύντομα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις και εν συνεχεία στους αγώνες. Νομίζω θα είναι πιθανό σε δύο μήνες”.

Θυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί για τρεις μήνες τον Λένι Γιόρο και για έξι εβδομάδες τον Ράσμους Χόιλουντ.

To Top