Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Μάλμε

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα πετάξει για Σουηδία ενόψει του αγώνα της Τρίτης (6/8) με τη Μάλμε.

Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Τρίτης (6/8) με τη Μάλμε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, θα προπονήσει και αύριο το πρωί την ομάδα και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει για τη Σουηδία το το απόγευμα της Κυριακής (4/8).

“Μία μέρα πριν η ομάδα αναχωρήσει για Σουηδία, η προετοιμασία συνεχίζεται, προκειμένου ο Δικέφαλος να εμφανιστεί έτοιμος στο Μάλμε και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (03.08) περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια 3 Vs 2, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στο τακτικό κομμάτι κι έπαιξαν παιχνίδια 7 Vs 7 υψηλής έντασης.

Την Κυριακή (04.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Μάλμε” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

To Top